Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

VARÁZSLAT: ÉLETFA PROGRAM NYÁR, 2016, VELENCE!

vepny

A programsorozat záróakkordjaként Velencén, az első Ütős Fesztiválon 3 ragyogó, napsütéses napon, kiállítással képviseltük a Programunkat és Csapatunkat.

Igen, tényleg varázslatos volt! Csodálatos idő, szemet kápráztató fények, vérpezsdítő zene, a dobok lüktetése, sok kedves, nyitott, vagy általunk megnyíló ember érdeklődése és barátsága, az együtt és összedolgozás, a tanulás, tanítás öröme.

Ezt mind adta ez a 3 nap! Mindig izgalmas, kivel találkozunk, kinek, hogyan tudjuk az érdeklődését felkelteni, tanácsot adni, segíteni.

És nem utolsó sorban az , hogy a kiállításon segédkező munkatársaknak hogyan tudok kedvet csinálni a folytatáshoz, mutatni, majd gyakorláson keresztül “kezébe adni” a tudást, a tapasztalatot!

Csapatom nevében köszönöm a lehetőséget, és egyben szívből gratulálok Rácz Marcsinak a ragyogó, komfort zónát bőven átlépő, sikeres, szeretetteljes debütálásához.

Nagyszerű volt együtt dolgozni! Fogadd szeretettel a beszámolóját!

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
20/951-9908

vepny 1

EGY NAPSUGARAS HOSSZÚHÉTVÉGE A VELENCEITÓ-PARTI VELENCÉN

Több szempontból is tanulságos volt ez az utazás.

Először is a helyszín, bátrán állíthatom, hogy a nyugati színvonalú, “Korzó” komplexum ejtette ámulatba kis csapatunkat, mely csodálatos volt. Nagyon jó érzéssel vettem tudomásul, hogy kis hazámban is találok ilyen létesítményt, melyhez hasonlót Ausztráliában láttam a “Gold Coast”-on. Hamar megtaláltuk a helyünket, kirakodás közben a kilátás a tóra és a lebukó nap fantasztikus látványa lelkesített minket.

Kezdő munkatárs lévén, engem nagyon lelkesített, hogy milyen sokan fordultak érdeklődéssel termékeink felé, köszönhetően szponzoromnak, Szilágyi Ildikónak, akit én nagyon becsülök. Nem csak fantasztikus odaadással tudja termékeinkre felhívni a figyelmet, hanem hitelesen képviseli az Életfa Program hitvallását az egészségünk megőrzésében.

vepny 2Egy érdeklődő el is mondta, hogy milyen jó ezeket az ajánlásokat olyan ember szájából hallani, aki megjelenésével is bizonyító erejű! Ebben a pillanatban nagyon büszke voltam, hogy egy ilyen hiteles vezetőtől leshetem el a megszólítás és kínálás művészetét.

A hétvége számomra nagyon kellemes volt, mert szép környezetben kellemes emberek társaságában nagyon sokat tudtam tanulni, megérteni, valamint érdeklődő emberekkel megosztani a félév alatt megszerzett terméktapasztalataimat.

Rácz Mária
Napsugár Csapat

vepny 3

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok