Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

XIII. ÜVEGHUTA KUPA 2016

xiii uveghuta

Az Életfa Program sátra ismét Bükkszentkeresztre költözött, hiszen megrendezésre került az Üveghuta Kupa, immáron 13. alkalommal. Kerékpárral kicsik, nagyok, fiúk, lányok, nők, férfiak, idősek egyaránt megmérettették magukat, és bringáztak fel Bükkszentlászlóról Bükkszentkeresztre, mintegy 5,3 km-es távon.

A jobbnál-jobb felszerelések és technikai öltözet mellett a Just kiváló Boróka krémje és a 31-es Gyógynövényes olaj segítette rajt előtt az indulókat. Sefcsik Adrienn és Lund Solveig várták a versenyzőket egy kis bemelegítő masszírozással. Nagyon sokan éltek is a lehetőséggel, és ezzel a svájci minőségű bemelegítéssel indultak neki a távnak.

Bükkszentkereszten a célba érkezők átvették az Életfás befutó csomagjaikat, a sátrunknál pedig Dr Harsányi Edit és Szilágyi Ildikó várták őket, akik a sportolók számára nélkülözhetetlen Just és Nahrin termékek skáláját mutatták be az érdeklődőknek.

Mindeközben a beérkezett versenyzők Wallwurz krémgéllel lazíthatták izmaikat nálunk.

Szép környezetben, friss levegőn, napsütésben tölthettük a vasárnapot, és ami a legfontosabb, hogy ismét sokan megismerhették az Életfa Programot, valamint a Just és Nahrin készítményeket.

Napközben pedig a Gizmo Freestyle show szórakoztatta a kilátogatókat, várakozókat, pihenőket.

23 kategóriában hirdetett eredményt a Kis-Galya Sportegyesület, és a dobogó mind 3 fokán természetesen az Életfa Program ajándékait is megkapták a versenyzők. Ezúton is gratulálunk minden indulónak!

Kövess minket, figyeld a rendezvényeinket. Az Életfa sátor most néhány napig pihen, aztán ismét Bükkszentkereszten „bontakozik” ki, hiszen a Gombanapokon is várja az érdeklődőket.

Szeretettel

Nagyházi Marika
oktatási és titkársági vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok