Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

BAGLYOK CSAPATTALÁLKOZÓJA A KEREKESTELEPI FÜRDŐBEN

bcsakf

A Baglyok Csapattalálkozója csodás volt, mert ott volt velünk a szponzor anyám és apám, Erzsike és András. Sok akadály volt előttünk, de tudtam, ha ők ott vannak, akkor a találkozó már simán megy.

Pénteken derült ki, hogy egy előadó elnézte az időpontot, de volt más, aki bevállalta elmondani az előadását… Micsoda csapat.
Mire hazaértem Budapestről, szépen csordogáltak még emberek, és kiderült, hogy nem elég egy bogrács, meg a szeretetvendégség. Hála Istennek másnap még plusz bevásárlással kezdtünk a családdal…
Viszont a találkozó nagyon szeretettel teli, és rengeteg humor volt a tudás mellé becsomagolva.
Szabadságolás, és visszautasítások közepette 44 fő jött el. Basico és Guduchi el lett adva rendesen! Meg a 2017-es 20 éves Just Jubileum!!!
Az hogy büszke vagyok a csapatomra, a kis segítőktől a nagy előadókig, azt hiszem most kevés. Nem takarja igazán amit érzek.
HÁLÁS VAGYOK ÉRTÜK! Lassan jön a tizenötödik szülinapom. És legtöbbjüket nem ismerném, ha nem itt dolgoznék. Sőt nem hiszem, ha háziorvos maradok, hogy meg tudom élni ezt az érzést. Akkor biztos nem is tudnám mi hiányzik az életemből. Most nagyon érzem a különbséget.
Azóta is gondolkodom dolgokon. Duplázás? 10X? A második jobban tetszik!
Habár az ötszörözéshez is át kell menjek a tű fokán… 75000 pont! Nagy falat! De nem egyedül kell, és keresem ehhez a társakat!!

bcsakf 2

Néhány beszámoló, gondolat a Csapattal után. Jó volt írni és olvasni is, ezért közreadom.

Kedves Editkém!

Nagyon örülök,hogy elmentem és levezetőként segíthettem neked! (Törlesztem azt a rengeteg segítséget, amit tőled kapok!)
Hihetetlenül lelkesítő volt számomra az egész nap! Azzal a gondolattal jöttem haza, hogy sehol máshol nem akarok dolgozni, csak itt és csak veletek! Ezt olyan komolyan vettem, hogy leírtam magamnak, hol tartok most és milyen lehetőségeim vannak. Természetesen a J-N munka tud nekem a legtöbbet nyújtani.
Mégis, ahogy telnek a napok így egyedül, visszazuhanok az unalmas hétköznapjaimba. Újra akarom teremteni az életemet! Mit tegyek?

Boldog vagyok, hogy a Nahrin családod tagja vagyok!

Szeretettel: Ildi

Szia Edit!

Akkor néhány mondatban válaszolok a kérdéseidre a csapattalálkozóval kapcsolatban. Tényleg csak néhány dolgot emelek ki.
Mostanában nekem nagyon nehéz kikapcsolódnom. A klubokat is ezért nem látogatom mindig, mert nem tudok megnyugodni ez idő alatt és nem tudok kikapcsolódni. Vasárnap sikerült. Nagyon jól éreztem magam. Nagyon köszönöm a meghívásod!
Azért is jó volt ott lenni, mert Balogh Andrásék is el tudtak jönni. A lelkemnek megnyugvást jelentett, hogy újra láttam őket és beszélhettünk egy pár mondatot egymással.

Mi ragadott meg?

A legjobban Dr. Tóth Judit előadása ragadott meg. Az ő előadásai nagyon gondolat ébresztők szoktak lenni számomra (jelen esetben: figyelj jobban, mert ha nem vigyázol cukorbeteg leszel), emellett nekem nagyon érthetően tudja elmagyarázni az összefüggéseket (viszkető bőr és cukorbetegség kapcsolata pl.).
Gyuszi előadása pedig nagyon látványos volt nekem. Örülök, hogy azokat a bizonyos tojásokat saját szememmel is láthattam.

Mi tetszett?

Nekem most a családias hangulat tetszett a legjobban. Ja, és a férjed főztje. Én nagyon szeretem a vadhúst, de sosem főzök ilyen pörköltet magamnak. Tavaly is csak itt a találkozón ettem finom pörköltet, örülök, hogy most is volt szarvas pöri.

Mit vittél haza a találkozóról, amit mindenképp beépítesz az életedbe?

Az egyik az édesburgonya. Már régóta "szemeztem" vele, de ma pont vettem is fél kilót :) És az édesburgonya mellé Judit jó tanácsait a cukorbetegség elkerüléséről: mozgás, alacsony GI értékű élelmiszerek beépítése a táplálkozásba stb.

Ezúton szeretném jelezni, hogy szívesen segítek a jövő évi találkozóval kapcsolatos szervezői munkában. Pénzt nem akarok szedni, azon kívül bármiben állok rendelkezésedre.

És javaslat jövőre: Legyen salsa is!

Köszönöm még egyszer a nagyszerű napot!
Pussz: Ency

Kedves Edit!

Sok dologgal foglalkozom mostanában, a Nahrin kicsit háttérbe szorult, de a gyerekek és persze én is olyan jól éreztük magunkat a tavalyi találkozón, hogy menni kellett most is.
Megkérdeztem a csajokat - Icust, Brigit, Mariannt -, lenne-e kedvük jönni és mindenki igent mondott. Brigi azt mondta, hiányzik már a "nagy" családhoz tartozás érzése, menjünk kicsit "haza", és azt hiszem ez az az érzés, amiért megyünk, mentünk.
Engem a cukorbetegségről szóló előadás érdekelt leginkább, hiszen édesapámnál tavaly mutatták ki. Szerencsére nagyon jól tartja a diétát és jól van, gyógyszerek és inzulin nélkül is. Kicsit megdöbbentett a gyerekek érintettsége. Az én kisfiam is igen jó súlyban van, féltem is, de a különböző kifogások - éhes a gyerek, sajnálom, egye amit szeret, stb. - nálam is jól működnek. Most ismét erőre kaptam a vasárnap után, hogy azzal teszek jót a gyerekemnek ha határozottan, kifogások nélkül a sportra és az egészséges étkezésre, és persze a Nahrinra fektetek be erőt és energiát.
Tihanyi Edit szerintem földönkívüli, izgatottan várom a könyvét, biztosan megveszem majd. Ami most kicsit hiányzott nekem, a termékek gyakorlati felhasználására ötletek, mivel én "csak" vásárolok, engem a tudományos adatok annyira nem hoznak lázba, nekem a Nahrin bizonyított már.
A kislányom nagyon élvezte a játékokat, azóta már ő is készített társast, nagyon ötletes volt a hölgy. Köszönjük, hogy ismét ott lehettünk és ismét erőre kaphattunk.

Puszi: Erzsó

Szóval így zajlott a nyár a Bagoly Odúban, és környékén.

Szeretettel:Dr. Harsányi Edit
Életfa Baglyok Csapata

bcsakf 1

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok