Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÉMA KÉPZÉSEN JÁRTUNK!

EMAMár nagyon vártuk Ágicával február első szombatját, tudtuk, hogy remek napnak nézünk elébe.

Honnan tudtuk, hogy remek nap lesz? Onnan, hogy Tonk Emil Életfa MLM Alapok képzésre jelentkeztünk, és aki volt már az tudhatja, hogy akkor ez csak remek nap lehet! Olyan sokan jöttünk el a szombati képzésre, hogy a Benczúr utcai kis előadó kicsi is volt a számunkra, ezért egy nagyobb terembe invitált minket Anita.

Emil igazán elegánsan érkezett meg közénk, és nem utolsó sorban a kedvenc színemet, a pirosat viselte. Az első sorban foglaltunk helyet, hogy mindent a legkiválóbb helyről, lássunk, hallhassunk. A bevezető bemutatkozás, és nem utolsó sorban a viccek után elmerültünk az MLM alapjaiban. Nagyon rendezetten, szépen felépítve, és érthetően magyarázta el nekünk Emil az alapokat, mire figyeljünk, hogyan indítsuk be személyes vállalkozásunkat, és azt is megtudtuk, hogy nem kell a NEMektől félni, mert azok építenek, erősítenek minket.

Kiváló előadónk egy percig sem hagyott minket pihenni, ahogy Gyöngyi mondta, sercegett a tollunk a papíron, olyan sokat jegyzeteltünk. Szuper mondatokat hallhattunk, és volt új az én számomra is. Ahogy Emil mondta, ha csak egy jó mondatot hallasz meg, amit a fejedben eltárolsz, akkor már megérte részt venni a képzésen. Nekem több ilyen mondat is megmaradt, amiből most had osszak meg Veletek egy párat.

„A profi akkor is megcsinálja, amikor nem látja senki!”

„Az ember attól fejlődik ami eddig nem volt a fejében!”

„Legyél a termék intelligens fogyasztója!”

És végül, de nem utolsó sorban: „Legyél hiteles!”

Lehetne még sorolni, de inkább azt javasolom annak aki még nem volt az alapképzésen, hogy bátran menjen el megéri!

Ha egy igazán pozitív, és remek napot szeretnél szerezni magadnak akkor ott a helyed Tonk Emil képzésén! 

Szeretettel:

Seeler Kata
Életvezetési tanácsadó
Delfin csapat - Tata
+36 20 311 04 43

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok