Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

2016 A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA...

lehetosegek tarhazaLezártam a 2015-ös évet, és nagy lelkesedéssel, lendülettel vágtam neki 2016-nak.

Azt tanultam, ami nem szolgálja a fejlődésemet engedjem el, hogy az új, sokkal jobb dolgoknak legyen helyük az életemben. Sokszor hallottam szponzoromtól, Tóthné Majától, hogy az elvetett magok egyszer kikelnek. Hát most az én kicsi magom is csírázásnak indult.

Január második hetében megkeresett a Művelődési Házunk vezetője telefonon, hogy szeretne egy Asszonyklubot elindítani, és ehhez szeretné a segítségemet kérni. Szeretné, ha bemutatnám az Életfa Programot egy kisebb előadás keretén belül.

Természetesen rögtön igent mondtam, és megköszöntem, hogy rám gondolt. Tudtam, hogy ez hatalmas előrelépés a számomra, ott ahol élem a mindennapjaimat, ahol felnőttem bemutathatom azt a Céget, ahol dolgozom.

Miután letettem a telefont már azon kezdtem el gondolkodni, hogy mi legyen a téma, milyen termékkel/termékekkel ismertessem meg a résztvevőket. Azt biztosan tudtam, hogy egy Just, és egy Nahrin terméket fogok bemutatni, sok kedvencem van viszont választanom kellett, és ehhez kértem a szponzorom segítségét.

Mivel a február hónap a keringési rendszer és megbetegedései köré épül, így végül megszületett a döntés, ha Asszonyklub akkor főzés, ha főzés akkor a fűszerek. Tanácsokat kaphattak a résztvevők, hogyan lehet egészségesebben élni, és hogyan tudják csökkenteni a sóbevitelt az étkezéseik alkalmával.

Az én kedvenc Just termékeim közül az illóolajokra esett a választásom. Miért is? Mert a Narancsolajnak boldogságfokozó hatása van, a Levendula megnyugtat, a Citromolaj immunerősítő, a Teafa olaj fertőtlenít.

Izgatottan készültem a nagy napra. Kecskésné Ildikótól kapott recept alapján, teljes kiőrlésű lisztből, és csak Nahrin fűszereket használva készült el a finom házikenyér a fűszerkóstoltatásra. Édesanyám Citromolajos piskótatésztája mindenkinek nagyon ízlett, talán csak egy kis házi sárgabarack lekvár hiányzott hozzá, de így is nagy sikert aratott.

Az előadásom végén, illatoztunk, kóstoltunk, beszélgettünk, és nem utolsó sorban ismerkedtünk egymással. Elmondhatom, hogy az első Asszonyklub jól sikerült, sok pozitív ember volt jelen, akinek fontos az egészsége.

Nagy köszönet Majának és Ágicának, hogy támogattak, és nem utolsó sorban nagy segítségemre voltak a délután folyamán. Valamint Jakab Erzsébetnek is köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget, amit számomra felajánlott, már nagyon várom a legközelebbi klubdélutánt! Bízom benne, hogy egyre többen, és többen leszünk! 

A legkedvesebb mottómmal búcsúzom „A felhők felett mindig kék az ég, és süt a nap.....!”

Nagy szeretettel:

Seeler Kata
Életvezetési tanácsadó
Delfin csapat - Tata
+36 20 311 04 43

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok