Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

CSUPASZÍV CSAPAT KARÁCSONY ELŐTTI SZEMÉLYES MEGÉRINTÉSE FELEMELŐ GONDOLATOKKAL!

cscskeszmfg2015. december 19-én Aranyévünk karácsonyához közeledve évzáró 4 órás Csoporttalálkozót szerveztünk Hajdúböszörményben. Őszintén kijelenthetjük, hogy méltó volt az Életfa Programhoz és a Karácsony szelleméhez!

Öröm volt számunkra, hogy 48-an jöttek el, tiszteltek meg bennünket jelenlétükkel.

Miért szerveztük meg a személyes megérintést? Önfegyelmezett vezetőként módunk és lehetőségünk volt, hogy minél több időt azokkal az emberekkel töltsünk, akik fontosak számunkra, az Életfa Program számára. Olyanban volt részünk, amely örömmel, boldogsággal, tudással töltött fel bennünket.  Életünk legszebb találkozója volt. Köszönjük szépen minden kedves Életfás gyereknek, vásárlónknak, munkatársunknak, családtagjának, meghívott előadónknak, vendégünknek!

  • 7 Életfás gyerek kedveskedet a részvevőnek, hogy mivel azt megláthatjátok képes beszámolónkban
  • Nagyvezetőként visszapörgettem cselekvésünket, sikermorzsákat, elismertük az aktív támogatóinkat
  • Erzsike, aki a nap háziasszonya is volt egyben, motivált a 2016. Január 9-i Csapattalálkozóra
  • Neves előadónk, Mező Antal természetgyógyász felemelő gondolatokat, tanítást hozott el a Csupaszív csapatnak. Előadásának témája volt:
  1. Kinek mit jelent a karácsony, a szeretet?
  2. Miért legyenek fontosak a célok?
  3. Helyes kommunikáció
  4. Hitrendszerem irányit

Figyelemmel és érdeklődéssel hallgattuk az előadást, meggyőző és motiváló 40 arany percet kaptunk a kiváló előadótól. Köszönjük szépen Antinak alkotó gondolkodását, tanítását!

Azonban, hogy emlékezetes és ünnepélyes legyen az év zárása, fenyőfánkat felöltöztettük, együtt meggyújtottuk rajta a negyedik gyertyát is.

Az otthon szeretetét, ízét becsempészte kis közösségünk, hoztak magukkal olyan kis falatokat, apróságot, amivel megteríthettük a szeretet közös asztalát. Mi és munkatársaink is gondoskodtunk az ízletes innivalóról, melyet szeretettel el is fogyasztottuk.

cscskeszmfg1

Köszönjük szépen minden Életfásnak a velünk töltött perceket!

Ha módod és lehetőséged engedi, tarts velünk 2016. január 9-én, Évindító Csapattalálkozónkon. Ki korán kell, aranyat lel. Ha szeretnéd, hogy a 2016-os év aranyéved legyen, mi segítünk felemelő gondolatokkal, energiákkal, információval.

Az Életfa Program Hajdúböszörményi Csupaszív Csapat Klubja nevében áldott békés karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

A viszontlátás reményében őszinte tisztelettel Hajdúböszörményi Csupaszív csapat Életfa Egészségőrző klubvezetői:

Baloghné Erzsike és András
70/457-2721-70/457-2723

cscskeszmfg21

cscskeszmfg3cscskeszmfg4cscskeszmfg5cscskeszmfg6cscskeszmfg7cscskeszmfg8cscskeszmfg9cscskeszmfg10cscskeszmfg11cscskeszmfg12cscskeszmfg13cscskeszmfg14cscskeszmfg15cscskeszmfg16cscskeszmfg17cscskeszmfg18cscskeszmfg19cscskeszmfg20cscskeszmfg2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok