Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG CSALÁDIAS, ÖSSZETARTÓ HANGULATBAN …

kucsohDecember 21-én a Fény születésének ünnepén gyertyát gyújtottunk, és szeretetben karácsonyoztunk.
Kiss Csilla beszámolójával és Ozsváth Sándor szösszenetével kívánok Csapatom minden tagja nevében áldott karácsonyt, minden kedves e cikket olvasónak!

Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
209519908

KARÁCSONYI ÜNNEPSÉG CSALÁDIAS, ÖSSZETARTÓ HANGULATBAN …

Már hagyománnyá vált a Napsugár Csapat karácsonyi ünnepsége.
Az idei talán minden eddiginél családiasabb, bensőséges hangulatú volt.

Mint otthon, az ünnep közös fenyőfadíszítéssel és terítéssel kezdődött. Ezt követően szponzorunk értékelte a csapat 2015. évi munkáját, megköszönte a Klub munkájában résztvevőknek a segítséget, majd a csapat tagjai számoltak be egyéni életük szempontjából erről az évről. Hiszen a csapat eredménye a tagok eredményéből áll össze, és minden sors egyedi, és különleges.

Érdeklődve hallgattuk egymás élményeit, kinek miért volt szép, sikeres ez az év.
Hálaadás volt. Felemelő élmény…

Csapatunk kiválóan teljesített, ehhez gratulált mindenkinek Vezetőnk, Szilágyi Ildikó, aki szétosztotta a sikert. Elmondta, hogy nagyon büszke ránk!
Mi meg rá, hiszen munkája eredményeként ismét elnyerte a Legjobb Szponzor címet!

Élmény volt a képes beszámoló!
Láthattuk, és büszkék voltunk rá, hogy a svájci jutalom úton a Napsugár csapatból utazhattak legtöbben, hónapról-hónapra kiválóan teljesítünk szinte minden versenyben, a Konferenciákon meghatározó létszámú csapattal veszünk részt, és ebben az évben hatalmas megtiszteltetésként, mi lehettünk a 15 éves  Jubileumi évforduló alkalmából rendezett Találkozó házigazdái.

Óriási csapatmunka és összetartás szükséges ehhez, és nem utolsó sorban egy sokoldalú, minden tekintetben profi csapat. Itt egyéni barátságok köttetnek, tartjuk a kapcsolatot, és összejárunk a klubon kívül is, naponta hívjuk szinte egymást, és mindenben segítünk egymásnak.

Ehhez pedig egy olyan szponzor kell, aki ilyen csapatot állít össze, szervez, és összetart. Köszönet érte!

Csapatunk sokoldalúságát tükrözi, hogy ezen az estén művelődéstörténészünktől, Ozsváth Sándortól hallgattuk meg a betlehemi szokások kialakulásának történetét.

Érdekes volt, hogy pontosan most csatakozott hozzánk egy új tagunk, aki a legfiatalabb korosztályt képviseli, és lám, nemezkészítéssel foglalkozik. Őt is köszöntöttük, és hivatalosan „befogadtuk”.

Hagyománnyá vált már az is, hogy egymást megajándékozzuk. Most az is bensőségessé tette a hangulatot, hogy előtte mindenki elmondta, hogy kit, miért szeret, illetve kinek mit javasol a jövőre nézve.

Az este megkoronázása pedig a szeretetvendégség volt, ahol mindenki saját készítésű süteménnyel, és más finomsággal, gyümölccsel kedveskedett csapattársainak.

Szponzorunk már készült a jövő évre is, befejezésül megkaptuk a 2016-os év Életfa Program naptárát, nehogy lemaradjunk bármiről is!

A Csapat nevében mindenkinek  ilyen békés, boldog és áldott ünnepeket, és sikeres, boldog 2016-os évet kívánok!

A Napsugár csapat egyik törzsvásárlója:
Kiss Csilla

kucsoh2Téli napfordulós ünnepségről (szertüzet gyújtottunk hagyományőrző barátaimmal a Karosi Honfoglalás-kori Nemzeti Sírkertben) érkeztem a Napsugár csapat karácsonyestjére – egyik lélekemelő eseményről a másikra. Szeretek a Napsugarak közé jönni, s bár csak havonta egyszer tehetem, az a hétfő este mindig különleges számomra. A mostani különösen is az volt! Az advent, az izgatott készülődés meg az ünnepi agapé gyermekkorom legszebb karácsonyaira emlékeztetett. Köszönet érte Ildikónak meg az összes Napsugárnak!

Ozsváth Sándor

kucsoh3kucsoh4kucsoh5kucsoh6kucsoh7kucsoh8kucsoh9

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok