Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

CSOPORTTALÁLKOZÓ VESZPRÉMBEN

veszpremi csapatSalamon Györgyné, Kiss Jánosné, Tóth Tünde veszprémi Életfás barátaink, vásárlóink, nagyköveteink közösen írták meg a veszprémi Csoporttalálkozóról gondolataikat, érzéseiket.

Róluk érdemes azt tudni, hogy rendszeres termékfogyasztók és ajánlók. Minden veszprémi Csoporttalálkozón részt vesznek, prevencióban gondolkodnak, van jövőképük az Életfa Programmal kapcsolatosan. Olvassuk óriási szeretettel és tisztelettel írásukat! 

Mély szeretettel, bizalommal:
Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók-élet vezetési-tanácsadók
70/457-2721

CSOPORTTALÁLKOZÓ VESZPRÉMBEN

Augusztus 29-én is tüzesen sütött a Nap, alig lehetett elviselni a forróságot, és mégis a veszprémi Csoporttalálkozón lelkesen csendült fel az Életfa Himnusz.

Németh Zsuzsa nagyvezető, a találkozó háziasszonyaként szépen felépítve mutatta be a nap előadóit: Balogh Andrásné és Balogh András értékesítési igazgatók és életvezetési tanácsadókat, Karasszon Dezső nagyvezetőt, és életvezetési tanácsadót.

A fő mondanivaló a mai napon az őszi egészségvédelemre való tudatos felkészülés volt, úgy egészségügyi, mint módszertani vonalon.

András A biztonságunk védett, és az egészségünk…?” címet adta előadásának.

Legfontosabb az immunrendszer védelme!

  1. A károsító tényezőket rendszerezte
  2. A védelmet szolgáló 13 szabályt felvázolta
  3. Felhívta a figyelmet arra a 6 legfontosabb Just-Nahrin termékre, amelyek különösen segítik az immunrendszer védelmét és erősítését

Általános derültséget keltett, és nagy volt az egyetértés a 14. szabály matematikai bizonyításánál, hogy a napi 2 órás munkával elérhető 67000,- Ft/hó jövedelem is igen jó immunerősítő!

Erzsike kapcsolódott előadásával a „vezérfonalhoz” és két termékről, a Royal valamint a Lutein kapszuláról, olyan új kontextusban beszélt, hogy a két jól ismert termékre mindannyian rácsodálkoztunk! Ajánlotta még az ősz legfontosabb eseményére, az iskolakezdésre való felkészülést.

Előadásának címe is nagyon meggyőző volt: „Nem keresgélni kell, hanem választani!”

Ezt igazolták a résztvevők termékreferenciái! Mindenki, biztos forrásból, egy helyen találja meg a számára legmegfelelőbbet.

Dezső előadásának címe: 2015 ősze, ahogyan mi tervezzük…”

Az Életfa Program híres a tudatosságáról! Már jó előre készülhetünk az őszi programokra:
Szept.13
Szept.26
Okt.17
Nov.7
Nov.21
Lehetőség szerint ott szeretnénk lenni!
Felhívta a figyelmet a „célcsomagok” hasznosságára is!
Köszönjük, hogy Dezső személyes terméktapasztalatait is megosztotta velünk, nagyon meggyőző volt.

Finomak voltak a kóstolt termékek, és érdekes módon az előzmények miatt „azonnal éreztük” jótékony hatásukat is.

Nagyvezetőink jóvoltából a tombola is nagy örömöt szerzett; akinek Fortuna nem kedvezett, azokat Erzsike „varázstarisznyája” kárpótolta.

Fájt a bejelentés, hogy Erzsikét és Andrást 1-2 évre másfelé szólítja a feladat, igaz szívvel köszönjük a sok-sok önzetlen segítséget, Veszprémben „ismeretlenül” is sok ember hálás Nektek!

Szeretettel:
Salamon Györgyné
Kiss Jánosné
Tóth Tünde

veszpremi csapat 1veszpremi csapat 3veszpremi csapat 2

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok