Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

CSOPORTTALÁLKOZÓ HAJDÚBÖSZÖRMÉNYBEN

csupasziv csapat2015. augusztus 15-én a hatalmas hőség az élet minden területére rányomta a bélyegét. Hajnalban 26 Celsius-foknál is melegebb volt Hajdúböszörményben!

Ebben a helyzetben azt ajánlják mindenkinek, hogy 10 – 15 óra között maradjanak otthon, és igyanak sok folyadékot. Mi pedig azt ajánlottuk a Just-Nahrinos barátainknak, vásárlóinknak, munkatársainknak, hogy jöjjenek el hozzánk nyári Csoporttalálkozóra, amelyen finomat főzünk Nahrin fűszerekkel, eszünk és iszunk, tanulunk és tanítunk. Egyetlen cél volt: Igen, az egészséget mindig óvni, őrizni kell, mint egy várat!

Büszkék vagyunk Rátok, akik eljöttetek a Csoporttalálkozónkra: Tóth Lajosné, Tóth Lajos, Varjas Bálintné, Varga Lajosné, Zolnai Gyuláné, Balogh Gábor, Molnár Zsuzsánna, Szabó Andrásné, Apró Lajosné, Balogh Katalin. Csak így tovább!

Örülünk, hogy Varjasné Marika külön elküldte véleményét a Csoporttalálkozóról. Róla azt érdemes tudni, hogy 10 éve kapcsolódott az Életfa Programhoz. Rendszeres vásárló Judit unokájával együtt. Olvassuk szeretettel véleményét, amit megosztott velünk!

Mély szeretettel, bizalommal:

Baloghné Erzsike és András
értékesítési igazgatók, életvezetési-tanácsadók
70/457-2721

Kedves Erzsike és András!

Annak ellenére, hogy meleg volt, nálatok nagyon kellemes volt az idő, jól éreztem magam. Mindig igazi meghitt szeretettel fogadtok mindenkit. Tetszett az első feltett kérdés, hogy számomra mit jelent a munka, mint fogalom. Én nem tudtam, hogy alkotás, mindenkinek más volt a válasza.

Az előadás - Biztonságunk védett, és az egészségünk? - tanulságos volt. A betegségek megelőzésébe sajátmagunk is tudnánk tenni. Nem csak a jó minőségű termékekkel, azzal a 13 pontba összefoglalt tényezőkkel.

Erzsikének nagyon finomak voltak az elkészített ételei. A közös beszélgetésekből tanultunk tőletek és egymástól. Ezek a nyári találkozások mindig igazi családias légkörben telnek el.

Szeretettel és tisztelettel:

Varjasné Marika
Hajdúböszörményből

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok