Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

2015 A VÉGTELEN ÉVE…

Rigo Eva

Klubunk 8. születésnapi rendezvényéről egy kedves és nagyon lelkes munkatársam számolt be, fogadjátok szeretettel írását!

Rigó Éva
klubvezető

Mindenki életében fontos esemény a születésnapja. Hát még amikor egy egész csapat szülinapját ünnepeljük!!! A hajdúszoboszlói Just-Nahrin Klub immáron 8 éves lett. Úgy, ahogy az iskolások a tanórákon szívják magukba a tudást, mi is folyamatosan egyre nagyobb ismeret birtokosai leszünk.

Lázasan készültünk a nagy eseményre, hiszen a nyolcas számnak misztikus ereje van a számmisztikában.
Helyszín: hajdúszoboszlói Rudolf Hotel különterme. Időpont: 2014. december 9. este fél hat.

A terem már feldíszítve, berendezve várta az első vendégeket, akik negyed hat után kezdtek megérkezni. Óriási örömünkre nagyon sokan eljöttek és azt gondolom senki sem bánta meg!

A bevezető után vendégünk, Dr. Molnár Ildikó előadásából megtudhattuk, miért is lesz számunkra olyan fontos 2015-ös év. Ez lesz a nagy lehetőségek éve. Minden, amit tudatosan megtervezünk az valóra is fog válni. Ne féljünk a céljainkat kitűzni, hiszen ezek a mi hajtóerőink, amik mindig előre és előre visznek bennünket az életben.

Hajduszoboszloi  klubUtána egy fantasztikus előadást láttunk a Hajdúszoboszlói Hastáncos Klub előadásában, köszönjük szépen Nekik! Az este további részében élet- és terméktapasztalatokat mondtak el a régi és új generációs klubtagok. A felszólalók elmesélték, mit adott neki a Just-Nahrin, hogyan változott meg az életük pozitív irányban.

Az est végére rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak és úgy gondolom, hogy mindenkihez eljutott valamennyire a Just-Nahrin életérzés.

Ez klubdélután arról szólt, hogy mindannyian fontosak vagyunk…. Köszönjük Neked Rigó Évike ezt a csodálatos estét!

Lányiné Domokos Ildikó
a Hajdúszoboszlói Klub tagja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok