Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Miskolci START képzés – túl a III. modulon

miskolci startkepzes iii

Fogadjátok szeretettel START-osaink rövid beszámolóit a START képzési sorozat III. moduljáról. És legyen ez egyben kedvcsináló is mindazok számára, akik szeretnének a jövőben csatlakozni a képzéshez!

„Már unalmasnak hangozhat, hogy mennyire jól éreztem magam a keddi START képzés III. modulján, vagy milyen remek volt a hangulat. De ha unalmas, ha nem, ez az igazság. Dr. Harsányi Edit előadónk számomra bámulatos előadást tartott, melyben gyakorlati tanácsokkal látott el abban, hogyan alakítsak ki kapcsolatot és ezeket hogyan tudom ápolni. Emellett számtalan új és hasznos információt kaptam a termékek használatáról. Edit „sztorijait” már-már szájtátva hallgattam. Hihetetlen volt számomra mennyi tapasztalat cserélt gazdát, alig néhány perc alatt. Köszönöm, hogy ott lehettem, izgatottan várom a következő keddet.”

Demeter Enikő

„A Start képzés harmadik napján dr. Harsányi Edit volt az előadónk, akitől a minőségi beléptetés alapjait sajátíthattuk el. Emellett részletesen bemutatta a Just és a Nahrin cégeket. Ami hozzám mégis a legközelebb áll, az a terméktapasztalatok. Évek óta használjuk a termékeket, de ennek ellenére sok újat tanulhattam. A megszerzett tudást folyamatosan építem be mindennapjainkba és adom tovább a törzsvásárlóimnak. Köszönöm, hogy ott lehettem és gyarapíthattam a tudásomat.”

Gerőcs Erika

„Ahogy telnek a hetek, egyre több tudással gyarapodom a Start képzések által. A mostani kedden Dr. Harsányi Edit egy újabb lehengerlő előadását hallhattam. A legfontosabb amit tanultam, hogy fontos a tervezés, mégpedig fejben. Ezt én úgy értelmeztem, hogy ha sikeres akarok lenni ebben az üzletben, a mindennapjaimat e köré kell építenem, ezzel kelni, ezzel feküdni, a gondolataimnak ekörül kell forognia és meg kell terveznem előre a teendőimet! Ezen túl erre nagyobb hangsúlyt fogok fektetni! Az előadók számomra olyanok, mint egy anya, terelgetnek, segítenek jobb döntéseket hozni, példát mutatnak! Köszönöm, hogy ennek a nagy családnak a részese lehetek!”

Binda Lívia

„Ha kedd, akkor START képzés Miskolcon, és immár a III. modulon vehettem részt, amit Dr. Harsányi Edit tartott nekünk. Azt hiszem, mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy előadónk a maga megszokott lendületével, és jókedvével vett minket kezelésbe, és vezetett be a Just és a Nahrin termékek a világába. Rengeteg információt, kulisszatitkot osztott meg velünk, amivel a vásárlóinkat segíteni tudjuk. Amikor párszor körbenéztem a többiekre, mindenki lelkesen jegyzetelt, de persze amellett ittuk is Edit szavait, és szívtuk magunkba a tudást, amit megosztott velünk. Nagyon sok kérdést tettünk fel, és nagyon sok hasznos választ kaptunk. Köszönjük Edit!”

Farkasné Kata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok