Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

„ÖRÖMKLUB”

oromklub csoportkep

A Napsugár csapat klubvezetőjétől, Szilágyi Ildikótól kölcsönöztem ezt a nagyon találó kifejezést. Ennél tökéletesebben nem lehetne jellemezni az október 20-i klubdélutánt.

Valóban „örömklub” volt a javából.

Öt órára az Aranybika klubhelyiségében összegyűlt apraja-nagyja, hogy tanuljunk és művelődjünk. Voltak közöttünk új csapattagok, még újabb érdeklődök és persze „régi motorosok” is.

Először Ildikó az Életfa Programról és termékeinkről beszélt a hallgatóságnak, majd a méregtelenítésről, tehermentesítésről tartott egy nagyon zseniális előadást, mellyel ismét megerősített abban, hogy minden mindennel összefügg. Még azzal is, hogy az ehhez szükséges csodálatos termékeink éppen kedvező lehetőségben állnak most rendelkezésre!

El is indult a tervezgetés, ki mivel gazdagítja belőlük a termékskáláját, amit az elhangzott referenciák tovább inspiráltak!

A két előadás közti szünetben egyik kedves Csapattársunk süteménye „ízesítette” az estét, és még arra is volt időnk, hogy felhívjuk egy nagyon kedves kismama ismerősömet és felajánljuk segítségünket.

És ezután következett a kultúra. Ozsváth Sándor kalauzolt el bennünk „Ady Bandi” életébe, mellyel nem csak híres költőnket ismerhettük meg jobban, hanem egy csodás kis erdélyi protestáns templomot is.

Sándor előadása után egyből el is kezdődött „szerveződni” egy csapatkirándulás, ahol élőben is megcsodálhatjuk majd ezeket a „csodákat”.

Mindezek után „befogadtuk” új Csapattársunkat, kaptunk egy jó nagy, munkánkat segítő információ csokrot, és motivációt a javából!

Hihetetlen jó hangulatban telt el az a pár óra, szinte észre sem vettem...

És igen, ez volt a mi „örömklubunk”.

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok