Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

BÜSZKESÉGÜNK: ACÉL ANNA

Acél Anna

Kedves Anna! Emlékszel a kezdetekre? Hogyan kerültél kapcsolatba az Életfa Programmal?
Éppen egy évvel ezelőtt, egy szép nyári délutánon futottam össze Veled, emlékszel? Régi barátságunk felelevenítése úgy végződött, hogy beleszerettem a azokba a csodákba, amiket mutattál nekem! Találkozónkról az Eucasol , a Mályva hab, és a 31-es olaj illatát vittem magammal, mely a hazaúton belengte az autót, és végleg megfogott. Először az illatok vettek le a lábamról, aztán az ízek, majd a hatások. Végül pedig összeállta kép...

Hogy érted ezt?
Hogy itt sokkal többről van szó, mint pusztán termékhasználatról! Egy életet kitöltő teljességet kínált az Életfa Program. Értelmes tevékenységet, amiből élni lehet. A Klubok, Konferenciák és képzések ismeretségeket és ismereteket hoztak. Rajtad kívül  termékek svájci minősége volt  nekem a garancia, és nem csalódtam. Igen rövid időn belül nemcsak elméletben ismertem meg a termékpalettát, hanem mindent magamévá tettem, amit ennyi idő alatt lehet.
Szerelem első látásra? 
Igen, valóban! Első látásra, illatozásra, tapintásra! Voltak, akiket a szenvedélyem magával sodort, és szintén nagyfogyasztók lettek, megértették, hogy érdemes.
Mik lettek a kedvenceid?
Mint nőt, két dolog talált el különösen: a fűszerek, mert imádok sütni-főzni, és a kozmetikumok. Az utóbbiak különösen fontosak nekem, mert egyrészt az arcbőröm nagy igénybevételnek van kitéve, másrészt kötelességem a lehető legjobb bőrben mutatkozni. Ebben a törekvésemben pedig minden vágyamat kielégíti a Vital Just arckrém család, amelynek én minden tagját imádom és használom.
Hallhatunk Tőled tapasztalatot, referenciát?
Hogyne! Azt tervezzük, hogy szeptember 20-án, az Életfa Konferencián meg fogom osztani minden érdeklődővel! 
Ez az elmúlt egy év nem csak örömteli termékhasználatot hozott, hanem bizony szép sikereket is! Nagyon büszke vagyok Rád a Csapattal együtt, hogy első helyezést értél el az éves JUST versenyben! Hogyan sikerült?
Nos, az  elmúlt egy évben, mióta ismerem  az Életfa Programot, én nem tettem semmi különöset, csak ösztönös rajongással ismerkedtem az egésszel, és kihasználva minden Tőled jövő segítséget , tovább adtam  a tapasztalataimat!  Így nagyon kellemes meglepetésként ért a hír, hogy a kezdők között én lettem az első, ezért Svájcba utazhatok augusztusban, méghozzá másodmagammal. Azt a barátnőmet, munkatársamat viszem magammal, aki a legtöbbet tett hozzá az eredményhez.
Nagyon boldog vagyok, alig várom az utazást! És tudod? Ezt az érzést kívánom mindenkinek sok szeretettel! 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok