Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Főzőverseny, ami nem is verseny

jonasi elviraKedves Erzsike és András!
Nagy örömömre szolgált, hogy ma egy Csupa Szív meghívásnak tehettem eleget.
Hajdúböszörményben a Csupa Szív Csapat úgy döntött, hogy egy kis főzőversenyen megméreti tudását, és próbára teszi a zsűri, és nem utolsó sorban egymás ízlelőbimbóit.
A Nap is kisütött örömében, amikor megérezte a finom illatot!

Hihetetlen lelkesedéssel, már egy nappal a verseny előtt előkészített szezonális, egészséges alapanyagokkal, Nahrin fűszerekkel és nagy szeretettel készültek a versenyzők az eseményre.
Azonnal nekiestünk a kemencés lángosnak, a gyümölcsöknek, amíg készült a lakoma.
Előkerültek a grillsütők, a bográcsok, és az aprított, befűszerezett hús és a hozzávalók hamarosan vidám tűz fölött, vagy a forró grillező lapokon sültek.
Sült a gofri is, ami házi lekvárral mosolygott ránk...
A bográcsok alatt a figyelmesen rakott tűz melege fölött forrt a Lebbencsleves, a Pásztortarhonya.
Jó kedvvel, vidáman, nagyon finomra sikeredett ez a többfogásos ebéd.
A közös lakmározás kezdete előtt ünnepélyes keretek között, hihetetlenül gyönyörűen kiszervírozott ételeket nem kis izgalommal zsűriztem társammal Apró Lajosné Ildikóval.
Nem volt könnyű a feladat.
Tudom, minden alkalommal ezt mondja a zsűri, ha döntenie kell, de itt tényleg nehéz volt megítélni a díjat, de a végén mindenki egységes jóváhagyásával született meg a döntés, és mondhatom jó "Csupa Szívvel" és nagy szeretettel oldottuk meg Drága Szponzoraimmal, hogy Senki ne menjen haza díj nélkül.
Szép nap volt.
Tele hassal, az ízek kavalkádjának kiélvezése után elhívásomnak megfelelően tanáccsal láttam el a résztvevőket, hogy mi a feladat egy- egy ilyen nap után, és mondhatom, hogy ez jóval könnyebben volt teljesíthető, mint az amivel megbíztak.
Egy marok Remek Ember, egy szép napos idő, a vidáman lobogó tűz, a nevetés, az izgalom tette emlékezetessé számomra a mai napot.
Köszönöm Kedveseim, hogy részt vehettem ezen a kis csapattalálkozón, és, hogy újra Veletek lehettem.

Baráti öleléssel
Jónási Elvira 
parapszichológus

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok