Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

Íme egy férfi, aki tud főzni!

andras csupasziv

Egy különleges családi programon vettünk részt 2013 szeptemberében az Életfa Program és X2S szervezésében Piliscsabán.

Színes programok vártak bennünket az Életfa Terepfesztiválon, de engem mégis a III. Nahrin szendvicskrém készítő verseny érdekelt, mivel az előző évben díjazott voltam.

Tetszőleges szendvicskrémmel lehetett nevezni, én a Nahrin fűszeres kategóriát választottam, hisz mi nap, mint nap ezeket a fűszereket használjuk az étkezésnél.

Nahrin fűszerekkel csodálatos ízeket lehet elérni, mivel olyan fűszer és gyógynövényeket tartalmaz, amire a szervezetünknek minden nap szüksége van.

Nagyon büszke vagyok az Életfa Programra és annak megalkotójára Schmidt Ferenc Igazgató úrra, hogy még ilyen lehetőséget is biztosít a Program, hogy megmérettethetjük magunkat a gasztronómiában is. Motivált az is, hogy zsűri értékelte a remekműveket és a közönség is díjazhatott - mert lehetett szavazni - és mindemellett minden szendvicskrém készítő ajándékot kapott. Én egy különleges csípős tepertőkrémmel készültem, ami nagy sikert aratott a vendégek körében. Öröm volt látni, hogy ízlett az embereknek, barátoknak.

Nagy élmény volt látni és kóstolni azt a sok finomságot, ami az asztalon volt. Jó volt a receptek cserélgetése, hasznos tippeket megosztani egymással és megkóstolni mások finomságait. Nagyon sok recepttel gazdagodtam, sok vegetáriánus receptet gyűjtöttem be. Izgalommal vártuk a délutáni eredményhirdetést, ahol kiderült, hogy a zsűri szerint ki készítette a legízletesebb krémet. Nekem a közönség díját sikerült megnyernem, ami számomra a legértékesebb, mivel sokan megkóstolták, és ők az én fantasztikus csípős tepertő krémemet tartották a legízletesebbnek.

0726cikkÖrömmel vettem át Schmidt Ferenc Igazgató úrtól az ajándékot, ami egy Nahrin fűszer csomag volt - családom legnagyobb örömére - hisz közel fél évig tudjuk nap, mint nap használni a prémium minőségű Nahrin ízcsodákat.

Receptem nem titkos, ha eljössz, 2014. szeptember 07-én Piliscsabára megkóstolhatod és a receptet is megkaphatod. Találkozzunk az Életfa Program életmód, családi és sport napján, és nevezzünk az újabb szendvicskrém készítő versenyre!

Én már azon töröm a fejem, milyen különlegességgel lepjem meg a zsűrit és a közönséget!

 

Szeretettel
Balogh András

Hajdúböszörmény,

Csupaszív csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok