Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAPSUGÁR KLUB: ÖRÖMKLUB

SZI 0226Kedves Ildikó!

A mai Klub esten is nagyon jól éreztem magam, és sok értékes információval lettem gazdagabb. Jó volt megbeszélni a júliusi aktualitásokat, melyek a hónap termékei, és azt is, hogy ki mivel fogja kivédeni a nyár „veszélyeit”.

Tóth Andrea nyári betegségekről tartott előadásából megtudhattam, hogy milyen Just és Nahrin terméket használjunk, ha pl. megy a hasunk, vagy ha megcsíp minket valami...

Kiveséztük az akciókat is, de hogy ne csak bennük gondolkozzunk, ötleteket kaptunk Tőled más, nélkülözhetetlen, a hétköznapokban szükséges termékekhez is: Így ajánlottad az NR-t, és az Intim gélt is, ami nekem nagyon tetszett, és elhatároztam, ettől a hónaptól be is iktatom a mindennapjaimba!

Az est folyamán megnézegettük a Konferenciánkon készült képeket - olyan szépek! -, és a honlap használatához is kaptunk Tőled tanácsokat!

Tetszett, hogy az est végén mindenki megosztotta egymással, hogy mit tanult ma, milyen cselekvés követi a mai napon megszületett elhatározását! 

Ma egy kicsit kevesebben voltunk a szokásosnál, de ez mit sem változtatott a Klubunk minőségén, nagyszerű hangulatán. Éreztem, fontos vagyok, és ezzel az érzéssel nem voltam egyedül.

Köszönöm Ildikó a Te hozzáállásod, ami mindig lenyűgöz, jó útravalót kapok Tőled!
Hálás vagyok, hogy tagja lehetek ennek a csodálatos Csapatnak!
Hajrá Napsugarak!

Borsodi Eszter
Napsugár Csapat, Debrecen

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok