Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LEGNAGYOBB CSALÁDI FESZTIVÁLUNK: VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL TATÁN

viz zene virag fesztival

Szombaton egy számomra különös feladatra vállalkoztunk 4-en: Tóthné Cserhalmi Mariann, Farkasné Kata, Pelikán Marika és jómagam.

A 21. Víz-zene-virág Fesztivál középső és egyben legforgalmasabb napján nem látogatóként, hanem "dolgozóként" települtünk ki a Spirit bástya központi sátrába.

Én nagyon izgultam, hiszen nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint hogy hiteles információk adásával, néhány alapvető termék bemutatásával felkeltsük az Életfa Országos Egészségőrző Program iránt érdeklődők figyelmét.

A rengeteg érdekesebbnél-érdekesebb program és látnivaló ellenére sokan tiszteltek meg minket a figyelmükkel, és a Zöldségleves kóstoló is osztatlan sikert aratott. Délután már mindnyájunkon látszódtak a fáradság jelei, de lelkesen próbáltunk meg válaszolni a feltett kérdésekre.

Úgy érzem, hogy érdemes volt megmutatni-bemutatni az Életfa egy kis részletét, és hiszem, hogy jó néhány embert sikerült elindítanunk az egészségtudatosság, egészségmegőrzés útján. Remélem, minél több lehetőségünk lesz ilyen jellegű rendezvényeken is felhívni az emberek figyelmét az egészségvédelem és a megőrzés fontosságára.

Kecskés Elekné   Ildikó
A tatai  Delfin csapat tagja
06 70 770 4622

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok