Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

MINDEN NAP AJÁNDÉK

Eszter és DaniTudom, kedves Olvasóm, e cím közhelynek hathat, pedig mennyiszer halljuk, mondjuk! Vajon hálásak vagyunk-e tényleg és el is hisszük a sokszor használt bölcsességeket? Vagy csak mondjuk, akár egy beragadt gépezet?

Ha körbenézünk, számtalan dolog miatt adhatunk hálát minden egyes napon. Vannak szeretteink, barátaink, akikkel megoszthatjuk az életünket. Hálás vagyok a családomért, a bátyáimért, akik egész életemben mellettem álltak és szerettek. A közös munkánkért, ami összeköt bennünket. Hálás vagyok minden elért célomért, melyekért megdolgoztam. Te miért érzel hálát és örömöt a szívedben? J

Az Életfa Program munkatársai jó példával járnak elől abban is, hogy a mindennapi mozgást bevezették az életükbe. Lehetőségünk van közös kirándulásokat szervezni, kipróbálhatjuk Szabó Tomival a Nordic Walking élményét is. Ha a vezetőimre gondolok, akkor Balogh András is és Harsányi Edit is mozognak rendszeresen. Az ő sikereik nekem is buzdítást adtak ahhoz, hogy nagyobb lelkesedéssel fogjak hozzá a sportolásnak és addig ne nyugodjak, amíg meg nem találom azt a formáját, ami nekem is örömöt okoz.

Nagyon hálás vagyok a Q10 és a Mg kapszulánknak, mert a futás kezdeti nehézségeit sikerül velük könnyebben átvészelnem. A pulzusom ugyan még mindig magasra szökik, de már nem érzem minden szívdobbanásomat külön-külön és hamarabb visszaáll nyugalmi helyzetbe. A Mg kapszula pedig megakadályozza, hogy begörcsöljön a lábam a komoly megerőltetés közepette. Ennek köszönhetem, hogy hetekkel később is van kedvem időt szakítani az edzésre és célokat tűzök ki. Örömmel adok számot arról, hogy a tegnapi napon teljesítettem a második célomat, egyben futottam 8 km-t.

Tudom, ennél sokkal nagyobb dolgok is vannak az életben, de a kicsi célokkal, lassan vezet el az út. Minden napnak megvan a maga öröme és nem szabad elfelejteni.  Kívánom, hogy Te is kezd el megtanulni, hogy hogyan lehet napról napra jobban értékelni azt a csodát, amit életnek nevezünk.

Szeretettel:

Karasszon Eszter

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok