Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KÖNYVAJÁNLÓ

Eszter

A legutóbbi budapesti országos Életfa Konferenciánkon ismét izgulhattunk a tombola ajándékokért. Ezen az alkalmon Mátrai Szilárd ismét több könyvet és hanganyagot ajánlott fel. Ezek közül kettő a Karasszon csapatba érkezett, melyekért hálásak vagyunk. Az egyik Frank Aponyi: Az üzletkötés tízparancsolata című könyve.

Mik is ezek?

 

  1. Kötelezd el magad a sikerre! Fontos, hogy elkötelezzük magunkat és kitartsunk azon az úton, amelyet magunknak választottunk, még akkor is ha nehézségeink vagy problémáink támadnak.
  2. Legyen célod, és ezt ne add fel soha! Álmodozni mindenki tud, a cél, ami le van írva már egy konkrét dolog, egy elkötelezettség.
  3. Ismerd meg magadat és a leendő ügyfeledet! Négy típus van: irányító-, kifejező-, biztonságos-, analitikus típus.
  4. Mindig a megfelelő emberrel tárgyalj! Átlagosan az üzletek 50%-a áll vagy bukik azon, hogy a az üzletkötő nem a megfelelő emberrel beszél.
  5. Ismerd fel a vevőtípusokat! A háromfajta típus: a vizuális, az auditív és a kinesztetikus.
  6. Tudd meg, hogy miért vesz valaki valamit! Az emberek azért vásárolnak valamit, mert azzal el szeretnének valamit érni. Mi a célja?
  7. Figyeld a vevő viselkedését, figyelj a testbeszédre! A kommunikációnk csupán 7 %-át fejezzük ki szavakkal, 38%-a hangsúlyozás és a további 55% a test és az arc mozgásából derül ki.
  8. Győzd le a kisördögöket! Az üzletkötő életében két út van és nem kifizetődő a könnyebb utat választani.
  9. Sokszorozd magad. Gyűjts ajánlásokat!  Az elégedett üzleti partnerek örömmel adnak ajánlást, melynek hatására megtöbbszöröződik a lehetőségünk.
  10. Légy vezető! Mint ahogyan a legnagyobb uralkodók, így a vezetőknek sem parancsolgatnia kell. Ha jó vezető vagy, akkor az emberek követni fognak. 

Remélem sikerült felkelteni a figyelmeteket erre a remek kézikönyvre!

Szeretettel:

Karasszon Eszter

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok