Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉV VÉGI GONDOLATOK

Szilágyi Ildikó és Lund Ove

Amikor ezeket a gondolatokat írom, december 26. este van. Elcsendesedett a ház az egész napos nyüzsgés után, és nekem is olyan jól esik egy kicsit visszavonulni, elgondolkozni, számot vetni.

Mit is hozott 2013? Miben, miért volt más, mint 2012?

Jubileumi év volt az idei, nem is akármilyen: a 10 éves jubileumi évünk! Méltó módon akartuk emlékezetessé tenni, meg is hirdettük: 2013 a FEJLŐDÉS ÉVE!

Ennek a motiváló gondolatnak a jegyében óriási lelkesedéssel tűztük ki éves csapatcélunkat, és rendeltük hozzá azt, amitől valóra is tud válni: a cselekvési tervünket! És szépen, elindultunk az általunk kijelölt úton!

A debreceni Klubunk eddig is alkotó színtere volt a tudás megszerzésének, a csapatszellem erősödésének, a jó hangulatnak! Ebben az évben örömteli áttörést jelentett a nyári hónapok minőségi aktivitása, a folyamatosan szép létszám! Hálás vagyok azért, hogy a Klubmunka eredményeként új tagjaink is megmutatkozhattak, elindulhattak a fejlődés útján, és olyan szeretetteljes közösség formálódott, ahol öröm dolgozni, igazi bölcső!

Olyan új szakmai kapcsolatokat hoztunk létre, amelyek kapcsán, több helyen, összesen 8 alkalommal képviselhettük országszerte az Életfa Programot Csapatunkkal kiállításokon, és bemutatókon a jövő évi folytatás ígéretével.

Érdekes, új kezdeményezésként örömmel indítottam el a FACEBOOK-on is a munkát, ami szintén új kapcsolatokat, új vásárlókkal, tagokkal és munkatársakkal ajándékozott meg!

Összességében minden statisztikai mutatónk fejlődést jelez! A létszámunk pl. 20 %-kal, az új belépők számának átlaga eddig 60 %-kal növekedett 2013-ban! Kíváncsian várom, a forgalmi növekedés milyen értéket mutat majd a hónap legvégére! J

Mindezek lehetővé tették, hogy elindíthassuk a klubmunkát Budapesten és Miskolcon is, induló csapatokkal, bővülő létszámmal.

Természetesen a növekvő létszám jelentkezett a képzéseken, találkozókon való aktivitásban is!

SAJÁT BELSŐ ÉRTÉKESÍTÉSI  KÉPZÉST indítottam klubszinten, EPA, START KÉPZÉS, KULCSEMBEREK KLUBJA, ÉLETFA KONFERENCIA Debrecenben, Miskolcon, Budapesten szép létszámú Napsugár Csapat részvétellel: nagyszerű érzés! Vezetőként örömmel képviseltem a Csapatunkat, és képeztem magam a szponzoraimtól kapott havi KONZULTÁCIÓN, az IGAZGATÓI TANÁCS ŰLÉSÉN, a VEZETŐK KLUBJA KÉPZÉSEN, SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓN TONK EMILLEL, és a MAXWELL KONFERENCIÁN!

A fejlődés igazi kulcsa, motorja!

Ebben az évben is szép versenyeredményeink születtek! Büszke vagyok Csapatunkban a számtalan HÉT EMBERE, HÓNAP EMBERE, HÓNAP JUST és NAHRIN TERMÉKFOGYASZTÓJA címekre, a 11 ELIT KLUB TAGUNKRA, a HÁLÓZATÉPÍTŐK KLUB TAGSÁGRA, a JUST 100-as VERSENY NYERTESEINKRE, és, hogy Csapatunkból került ki a JNS HUNGÁRIA legújabb TANÁCSADÓJA, és immár másodjára, a LEGJOBB SZPONZOR cím tulajdonosa is!

Nem szeretném kihagyni a felsorolásból, hogy emlékezetes 10 éves Jubileumi Konferenciát tartottunk, lett „BABFÁNK”, jelezve, hogy szeretettel, gondoskodással a fejlődés megállíthatatlan, hogy megalkottuk a CSAPAT LOGÓNKAT, de szeretettel gondolok vissza a GONDA ZOLTÁN KIÁLLÍTÁS látogatásunkra, 9 éves KLUBSZÜLINAPI rendezvényünkre, a MUNKÁCSY KIÁLLÍTÁS látogatásunkra, a nyári közös SOÓS JUDIT KONCERTRE, a 10 évet záró őszi KONFERENCIÁNKRA, a KARÁCSONYI KLUBUNKRA, a közös „CSAPATÉPÍTŐ SÉTÁNKRA”, és már várom, hogy lezárva ezt a gyönyörű évet, közösen, együtt indíthassuk el a 2014-es esztendőt, megkoronázva a január 1-i  NAGYTEMPLOMI ÚJÉVI KONCERTTEL!

Hálás szívvel köszönöm szponzoraink szeretetteljes támogatását, segítségét, vásárlóink bizalmát, munkatársaim, Csapattársaim hitét, szorgalmát, és lelkesedését.

Nincs is más hátra, mint megalkotva a jövő évi célkitűzésünket, újra csak közösen folytatva az elkezdett utat, 2014-ben szerte az országban vigyük az Életfa Program, ezen belül pedig a Napsugár Csapatunk hírét, segíthessünk, örömöt, egészséget, a felemelkedés reményét vigyük a Tiszántúlról, Debrecenből, Szegeden, Miskolcon, Budapesten, Pécsen, Keszthelyen, a Dunántúlon át, hogy szórjuk a sugarainkat, és

BERAGYOGJUK AZ ORSZÁGOT!

„CÉLOZD MEG A HOLDAT, S HA ELVÉTED IS, A CSILLAGOK KÖZT LESZEL!”

BOLDOG ÚJ ÉVET, ÉLETFA CSALÁD!

 

Szeretettel, sokkal:

SZILÁGYI ILDIKÓ és LUND OVE

20 9 519 908
Vezető Tanácsadó, Tréner
A Napsugár Csapat Vezetői

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok