Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EZ IS ÜNNEP!

Napsugár csapat

December 23. A hangulat már ünnepi, de hétköznap van, méghozzá HÉTFŐ, azaz Klub nap!

Az előző héten elindul az ötletelés, hogy hogyan jöjjünk össze, nehogy véletlenül egy hétfőnk is kimaradjon, de legyen más, mint a többi hétfő!

Aztán arra jutunk, hogy találkozzunk törzshelyünk, az Aranybika halljában, és bevetjük magunkat az ünnepi forgatagba, beszélgetünk, sétálunk, jól érezzük magunkat!

És így is lett! Várakozás közben megpittyen a telefonom, és kedves állandó Klubtagunk, dr. Horváth Andrea érdeklődik, hányan vagyunk… Szomorkodik, hogy nem lehet velünk. Lebetegedett.

Igaz, kicsit „lustán” gyűlik a Csapat, és nagy örömünkre olyanok is eljönnek, akik már régen voltak közöttünk, annyira megörülünk egymásnak! Sőt, újdonsült ismerősökként kideríti két különböző településről érkező Csapattársunk, hogy ők bizony a rokonok, ismerősök, munkatársak kapcsán hallomásból ismerik is egymást!

Ove is befut, így együtt első utunk a vásári forgatag legfinomabb forralt borozójához vezet, aminek tulajdonosa történetesen szintén „Napsugár”, nem kérdés, hogy külön szeretettel fogad bennünket. Bucziné Icu nagyfia és barátnője is megérkezik, koccintás, és persze fotó, Ildikó is kijön közénk. Isteni illatok terjengnek, nem is tudok ellenállni a toroskáposztának! Kóstolgatunk… Csillognak a szemek, az enyém különösen, ahogy Eszterke meg is jegyzi, de nem csak a forralt bor teszi! Egyszerűen jó így együtt lenni!

Aztán elvegyülünk a tömegben, szemügyre vesszük a kínálatot, és újabb Csapattársba botlunk: minket keres! Beszélgetünk, az újak ismerkednek, és jókat nevetünk. Utunk a Péter által FÉNYFÁNAK nevezett szépséghez vezet, ahol újabb fotó készül, de már megint csak a Csapat egy részéről, hiszen a „gyerekek” lemaradnak, Ildikó meg nem jöhet velünk.

Még egy ideig beszélgetünk, megbeszéljük az év végi, új év első napjainak családi és kulturális Csapatprogramjait, és a találkozás jóleső örömével búcsúzkodni kezdünk.

Este van. Besötétedett. De nem csak tudom, érzem is, hogy a szívekben tovább ragyog a Napsugár!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
20 9 519 908

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok