Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KISMAMASÁGOM A NAHRIN TERMÉKKEL

kantSzeretném, ha sok kismama és leendő kismama bátran nyúlna a termékekhez, segítségül ezért írtam és osztom meg tapasztalataimat Veletek!

Állapotosságom 2015 októberében kezdődött a második gyermekemmel.
Az első gyermekemmel még nem ismertem a JUST-NAHRIN termékeket, ezért gyógyszertári készítményeket és az orvos által felírt kismama vitaminokat szedtem. Igaz, figyeltem az étkezésemre, mégis felszedtem 20kg-t, ezt is szerettem volna elkerülni.

2013. november 14-én lettem Életfa tag. Már használtam néhány Just-Nahrin terméket, amit nagyon szerettem, ezért úgy gondoltam, ebben az esetben is segítségemre lesz.

kant 1A szponzorom javaslatára megvásároltam az üveges NAROSANOKAT, mind a négyet. Készítettem belőlük egy „turmixot” és reggel éhgyomorra ittam egy evőkanállal. Ami még nagyon fontos várandóság alatt, a Magnézium kapszulát is szedtem. Mivel a lábam is elég visszeres, arra is nagy gondot akartam fordítani, így a Q10 és akkor még Halolaj kapszulát (ma már Omega-3 kapszula) is fogyasztottam. ezeket a termékeket egyébként a "SZÍV-csomagban" kedvező áron megvásárolhattam. Ezek a termékek tökéletesen kielégítették vitamin és az ásványi anyag szükségletemet, így másra nem is volt szükségem.

Az előző terhességemhez képest kevesebbet híztam, a baba viszont nagyobb súllyal született, mint az első gyermekem. 2016 júliusában megszületett 3580 grammal és 50cm-rel a gyönyörűséges egészséges kisfiam.
Az első naptól kezdve egy kis talpra esett, élni akaró kisbaba. Ezt csak azért gondolom így, mert a lányomhoz képest folyton csak evett/eszik és alszik.

kant 2A kislányom etetését részben tápszerrel kellett megoldanom, a kisfiam most 16 hónapos és még szopizik. 5-6 hónapos korában kezdtem a mellé táplálást, addig kizárólag csak anyatejen volt. Gyönyörű, egészséges, masszív gyermek.

Még mindig fogyasztom a Narosan vitaminokat, így a kisfiam sem beteg soha.
A súlygyarapodása - a másik gyermekemhez és a többi NEM NAHRINOS babákhoz képest - is kimagasló. 3 hónaposan 6,5 kiló volt, de nem kövér. Most 16 hónaposan 10,5kg. Nagyon jó dolog, hogy ezt az anyatejjel értem el, ezért úgy, gondolom valamit jól csináltam.

kant 3A termekéről az információkat a szponzoromtól, Karczáné Arankától kaptam folyamatosan, aki nagyon nagy odafigyeléssel, gondoskodással informált. Külön köszönöm neki!

Az étrendünkbe beiktattam a fűszereket is, ami nélkül már nem tudok létezni. A kisfiamnak a Tengeri algás köles a kedvence. Használom és szeretjük az összes fűszert, ami forgalomba van.

Vízszeres lábaimra a lábvonalat,és az Omega-3 kapszulát azóta is használom.

Azt kívánom mindenkinek, használja és adja tovább tapasztalatait, mert ennek a termékcsaládnak minden magyar családban ott a helye!

Szeretettel:

Bakó Csabáné Ivett
Karcza Sándorné Aranka csoportjából.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok