Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLETFA TERMÉKKÉPZÉS 2 MODUL

TK 2

Termékképzés 2.
(TK2)

E-learning

A termékekből sohasem elég, hiszen nem csak használjuk, hanem dolgozunk velük, értékesítjük őket. Ahhoz, hogy akár a felhasználást, akár az értékesítést és a hozzá kapcsolódó tanácsadást hatékonyan és kiválóan végezzük, szükség van a folyamatos képzésre és önképzésre.

Ezúttal az Életfa Program Termékképzés 2. elnevezésű online lehetőséget ajánljuk a figyelmedbe.

Ez most más, mint a többi, ugyanis a képzésedet Te magad ütemezheted. A képzés nem online élő előadás formában történik, hanem egy rendszerben, ahol folyamatosan haladhatsz előre a saját tempódban. Éjjel-nappal elérhető, akkor foglalkozol vele, amikor időd engedi.

Nézzük a részleteket röviden:

A képzésre első lépésben, egyszerűen regisztrálnod kell egy megadott linken.
Amikor az adminisztrátor jóváhagyta a jelentkezésedet, indulhat is a képzésed.

A képzés során a Just és a Nahrin teljes magyarországi termékpalettája bemutatásra kerül 3-3 blokkban. Az oktatóanyag a termékkártyák alapján, rövid termékbemutató videókkal került kidolgozásra. A videós anyagok megtekintése/meghallgatása után a blokkban szereplő termékekről a termékkártyák megtekinthetők, majd egy teszt következik. A teszt akkor tekinthető sikeresnek, ha 100%-ban teljesítetted. (Korlátlan számú lehetőség van a teszt kitöltésre és ez alatt is folyamatosan tanulsz.)  A sikeres tesztet követően léphetsz a következő blokkba.
A 3-3 blokk, azaz a teljes termékpaletta elvégzése után 1 Nahrin és 1 Just oklevelet kapsz e-mailben, mely egyben útlevél is lesz számodra az Életfa Program Termékképzés 3. részéhez.

Jelenleg a Nahrin első blokkja érhető el a rendszerben, tehát ez lesz a kezdő anyag.

Néhány fontos tudnivaló

A képzés célja: az Életfa Program munkatársai számára szeretnénk olyan szakmai anyagot biztosítani, ami átfogó ismeretet ad a termékekről, segíti őket a termékforgalmazásban és a hálózatépítésben úgy, hogy az a teljes termékpalettát lefedi.

Képzés helye és időpontja: a képzést a Talent LMS e-learning rendszerben lehet elérni, 2022. június 1-től.

A képzés előfeltétele: akik korábban teljesítették a jutalék kifizetés előfeltételét, azok számára nincs előfeltétel meghatározva (korábban részt vettek az ÜA/TA/ÉPA/ÉMA/ÉÜA képzések valamelyikén). Akik 2021. november 6. után regisztráltak az Életfa Programhoz, illetve akik már korábban tagok voltak, de nem teljesítették a jutalékkifizetés feltételét, azok számára az előfeltétel a TK1 elvégzése.

A képzés lépései:

  1. regisztráció az eletfaprogram.talentlms.com oldalon
  2. amennyiben az adminisztrátor által jóváhagyásra kerül a regisztrációd, be tudsz lépni a rendszerbe, erről e-mailben tájékoztatást kapsz
  3. önálló tanulás, saját időbeosztás szerint

Javasolt feldolgozási sorrend:

  1. Nahrin 2./1. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  2. Nahrin 2./2. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  3. Nahrin 2./3. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  4. Nahrin oklevél
  5. Just 2./1. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  6. Just 2./2. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  7. Just 2./3. képzési anyag megtekintése, termékkártyák megtekintése, majd teszt
  8. Just oklevél

Aki 60 napig nem használja a fiókját és nem lép be, a fiókot inaktiválni fogjuk. 1-1 tananyag feltöltését követően 60 nap áll rendelkelésre az adott blokk elvégzésére.

A végzett hallgatókat regisztráljuk.

Amennyiben valaki elvégezte a teljes képzést, azok számára a fiókot a teljesítést követő 60 nap elteltével inaktiválni fogjuk.

A képzési felület az alábbi oldalon elérhető június 1-től:

https://eletfaprogram.talentlms.com/

2022 őszén a Termékképzés 3. (TK3) is elindul. Ahhoz, hogy a termékképzés legmagasabb szintjén is részt tudj venni, a TK2 sikeres elvégzése előfeltétel lesz.

Amennyiben kitöltöd az online jelentkezési lapot, az e-mail címedre egy azonnali válaszüzenetet kapsz a sikeres jelentkezésről. Amennyiben néhány percen belül ez nem érkezik meg, akkor kérjük jelezd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Szeretettel várunk az Életfa Program Termékképzésének második lépcsőfokán!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok