Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ORSZÁGOS VÉDŐNŐI KONFERENCIA A VIZEK VÁROSÁBAN, TATÁN

nyito vedono

2003-ban diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Védőnői szakán. Nagy lelkesedéssel kezdtem területi védőnői munkámat szülővárosomban, Tatán. Körzetemben élő családjaim gondozása, kismama klub és apás szülésre felkészítő tanfolyam vezetése aktívvá tette mindennapjaimat. Aztán az élet elszakított a szakmámtól és könyvelőként, majd pár év múlva egészségterv tanácsadóként folytattam munkásságomat az Életfa Programban.

2019 februárjában Harcsáné Anikó kolléganőm meghívására részt vehettünk egy olyan szakmai rendezvényen, ami még nem volt Tatán.

A Pálma rendezvényház adott otthont a Cseke tó festői környezetében A nők egészsége, családok egészsége konferenciának. Nagyon boldog voltam, hogy visszatérhettem, akár csak egy hétvégére is a volt kolléganőimhez és a régi, de nem elfeledett szakmámhoz.

Gyongyi

Ezúton szeretném megköszönni azt a szeretetteljes, őszinte fogadtatást, amivel vártatok és amiben részünk lehetett, mint Életfa Csapatnak két napon át!

Anikó felkérése után Schmidt Ferenc Igazgató Úr támogatásával minőségben képviseltük Programunkat ezen a rendezvényen, ahol az országból több, mint 200 védőnő vett részt. A JNS Hungária Kft. részéről Schmidt Judit és Varga Gyula, csapatomból pedig Englóhner Bernadett és Varga Adrienn válaszolt kitartóan szünetekben a szakmai kérdésekre.
Fogadjátok szeretettel a beszámolókat a Konferenciáról!
Hegyi Gyöngyi

Detti

Először is hálás vagyok, hogy részt tudtam venni a MAVE magas színvonalú és végtelen befogadó rendezvényén, Tatán! Egy fantasztikus csapatban lehettem, minőségi háttérrel. Ez egy hatalmas lehetőség volt számomra, és egyben elismerés, hogy tudásommal és tapasztalatommal képviselhettem az Életfa Programot. A Te dicsérő szavaid mellett nagyon meglepett Varga Gyuszi elismerése, amire mindig emlékezni fogok: "Hihetetlen, hogy milyen ügyesen csinálod! Senkiben fel sem merül, hogy nem szakmabeli vagy!"

És tényleg, amit tanítasz nekem Gyöngyi, mint SZPONZOROM, amit Igazgató Úrtól kapunk, amit ez a Program nyújt, annak tényleg van gyümölcse: biztos tudással, ami tapasztalatokkal van bélelve, csak nyerni lehet, úgy, hogy másokkal nagyon jót teszel!
Hajrá Delfinek! Millió hála Gyöngyi!  
Englóhner Bernadett

kettevag

Kit ne hangolna jobb kedvre egy mosolygós gyermek arca, ki az, akit nem vesz le a lábáról egy-egy csöppség kacagása? De azt vajon tudjuk-e, mennyi törődés, mennyi munka és odaadás van ezekben a pillanatokban? És most nem a szülőkről beszélek… Hanem azokról a szakemberekről, akik szemünk fényeinek egészségét, sőt a család egészségét tartják szem előtt nap nap után a munkájukban és a magánéletükben egyaránt. Nos, ők a védőnők! Velük tölthettem el két csodás napot az Országos Védőnői Konferencián, mindezt festői környezetben, Tatán.

Judit

Hegyi Gyöngyi, Varga Adrienn, Englóhner Bernadett, Varga Gyula és jómagam képviseltük az Életfa Program csapatát az elhivatott szakemberek között. Ezernyi adattal, szakmai, a való életben is azonnal használható gyakorlati tanáccsal lettünk gazdagabbak, és természetesen mi magunk is igyekeztünk átadni mindent, amit az Életfa Program nyújtani tud a magyar családoknak és szakembereknek a Just-Nahrin termékeken keresztül. Bízom benne, hogy legközelebb is része lehetek ennek a remek kezdeményezésnek, hiszen óvni, védeni, segíteni egyszerűen jó!
Schmidt Judit

Adri2019. március 8-9-én festői szépségű környezetben, Tatán a Magyar Védőnők Egyesülete által megrendezett Nők Egészsége Családok Egészsége Konferencián képviselhettem az Életfa Programot, bemutathattuk a Nahrin és Just termékeket. Közelebb hozhattunk két szervezetet, programot egymáshoz. Mindannyian egy célt képviselünk. Megtapasztalhattam a szakmaiságot, egy más közeget, ami által újabb tapasztalatokat kaptam és új ismeretségeket köthettem.
Köszönöm szponzoromnak, Hegyi Gyöngyinek ezúton is. hogy rám gondolt, ezzel is támogatva fejlődésemet!
Varga Adrienn

Köszönet Juditnak, Adrinak, Dettinek és Gyuszinak a fáradhatatlan, minőségi munkájukét! Nagyon büszke voltam Rátok és egy élmény volt veletek ismét visszatérni a védőnők birodalmába!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
Védőnő, Egészségterv Tanácsadó
Természetgyógyász - Reflexológus
06-70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok