Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉPETR - A JELEN ÉS A JÖVŐ LEHETŐSÉGE!

 csoport

"Egyetlen állandó van a világon, az pedig nem más, mint a változás!"

Ha elfogadjuk a fent említett törvényszerűséget, miszerint a körülöttünk lévő világ folyamatosan változik, akkor könnyen beláthatjuk, hogy nekünk is folyamatosan fejlődnünk kell.

epetrA 2019-es évben a legfontosabb célunk, hogy növeljük az információáramlás hatékonyságát az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszerrel kapcsolatosan! Mindezen célok elérése érdekében a 2019-es évben útjára indítottuk a Nyitott ÉPETR Konzultációs és Képzési Napot, melynek célja, hogy minél több munkatárssal megismertessük az ÉPETR Rendszerben rejlő hatalmas lehetőséget és potenciált.

2019 február első hétvégéjén megtartottuk a rendszer történetének első, Nyitott Konzultációs és Képzési Napját, rekord résztvevői létszám mellett. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ezen a napon az Életfa Program több mint 40 munkatársával ismertethettem meg  a rendszerben rejlő lehetőségeket és a program magabiztos használatát! 

Ez a nap nagyon tartalmas volt, de hogy pontosan milyen élményeket és lehetőségeket nyújtott vezetőknek és munkatársaknak egyaránt, azt inkább "mondják" vagy  inkább írják most le ŐK!

szi

"Ez a nap a maga sokszínűségével lehetőséget adott a személyre szabott képzésre, információ cserére. Rendkívül örömteli volt, hogy míg a vezetőim, vezető jelöltjeim a számukra meghirdetett képzésen tanultak, vagy épp vizsgáztak, addig én is egy konzultációs, fejlesztő megbeszélésen lehettem 2 Napsugarammal. A nap végén pedig összefésülhettük a Csapatommal a tanultakat,  az élményeket. A munka pedig most kezdődik!!!!"

Szilágyi Ildikó

"Minden új kezdeményezés magában hordja a változás, a fejlődés lehetőségét is. Számomra és Munkatársaim számára is egy olyan lehetőség az Életfa Program keretein belül, amely új ismeretek megszerzése mellett eredményesebbé teheti a munkánkat.
Egy profi egészségterv elkészítésével, illetve a hozzá kapcsolódó termékek ajánlásával (Terméktáblázat) egy kezdő munkatárs magabiztosabbá válhat, egy tapasztalt munkatárs pedig újabb motivációt kaphat. Ez egy olyan "eszköz", amely a mai kor igényeinek is megfelel. Ezen a képzési napon ebben a kérdéskörben kaptunk átfogó tájékoztatást. 

Megemlítenék még két fontos dolgot:

  1. Az előadók profi és tudatos felkészültsége.
  2. Valamint a képzés interaktív módszertana, amely mind a megértést, mind a felmerülő gyakorlati kérdések megválaszolását is lehetővé tette.

rigóNagy örömmel tölt el, hogy csapatomból már 9-en Minősített Egészségterv Tanácsadók lettek, s e képzési nap 3 új kezdő munkatárs érdeklődését is felkeltette, melynek folytatása a következő képzési nap lesz.

Ezt a képzést azoknak a Munkatársaknak illetve leendő munkatársaknak ajánlom, akik ezt az Egészségterv Tanácsadói Rendszert meg szeretnék ismerni, s e kulcs segítségével még több ajtót ki szeretnének nyitni, amely beengedi a Családok életébe a tudatos egészségmegőrzést, azaz az Életfa Programot."

Rigó Éva

"Számomra azért volt hasznos az ÉPETR Konzultációs és Képzési Nap, mert a csapatból elég sokan ott voltak így figyelemmel kísérhettem őket. Kérdéseikre azonnal tudtam reagálni és választ adni. A nagy részvételi arány azt mutatta, hogy még több emberhez el kell juttatni ezt a lehetőséget és természetesen mindig kapunk valami új információt.

gali

A csapatom részére azért volt hasznos, mert láthatták a nagy érdeklődést és ez megerősítette őket, hogy jó helyen vannak. Lendületet kaptak és alkalmazzák a rendszert. Ha még "csak" érdeklődik a munkatárs, akkor azért jó ha ott van, mert láthatja, hallhatja a többiektől milyen eredményeket lehet elérni és így ő is kedvet kap."

Gali Károlyné

"Az ÉPETR Konzultációs és Képzési Napra nem egyedül érkeztem, elkísértek csapatom vezetői is. Nagyon hasznos volt számunkra ez a nap, mert az előadó Hegyi Zsolt kitért olyan dolgokra is a délelőtt folyamán, ami eddig elkerülte a figyelmünket. Jó volt hallani részletesen pontról pontra, hogy mit, hogyan lehet gyorsabban, hatékonyabban elvégezni, és olyan tanácsokkal látott el bennünket, amit a munkánk során be tudunk építeni a hatékonyság növelése érdekében. Délután Starkné Szabó Eszter folytatta az előadást a terméktáblázat és a problémacsoportok részletes magyarázatával.

hegyine

Miért is jó nekünk még ez az új, modern eszköz?

  • Csökkenthető a passzív vásárlók száma!
  • Az új munkatársak számára a rendszer ad egy nagyfokú biztonságot!
  • A rendszerből kiesett munkatársaknak is el tudjuk készíteni a személyre szóló egészségtervet!
  • Tudjuk növelni az aktív felhasználók számát!

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konzultációs napon!"

Hegyiné Gyöngyi

"2019. február 2-án ÉPETR Konzultációs és Képzési Napon vettem részt szponzoraimmal együtt. Hegyi Zsolt által tartott Konzultációs Napon lehetőségünk volt arra, hogy kérdéseket tegyünk fel, amelyre az előadó meg is adta a választ.

lengyel

Itt hallottunk először a bevezetendő fejlesztésekről, amelyek megkönnyítik majd a továbbiakban a munkánkat. A nap második felében Starkné Szabó Eszter részletesen ismertette a laboratóriumi eredmények jelentését. Előadásának további részében, pedig a terméktáblázat részletes ismertetését hallottuk, olyan új általam eddig nem hallott információkkal kiegészítve, amely szintén hozzájárul az eredményes tanácsadáshoz.

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a konzultáción."

Lengyel Ferencné Anika

"2019.02.02-án újra egy olyan nap volt, amikor sok újdonságot, újat tanulhattunk az ÉPETR Konzultációs és Képzési napon. Hegyi Zsolt előadása ismét ráébresztett az egész Életfa  Program nagyságára, komolyságára, nagyszerűségére és szervezettségére.
Idéznék: "Az Élet térkép nélkül egy útvesztő....., én adok hozzá neked térképet......, felmérem ingyenesen az egészséged és térképet adok a kezedbe, hogy az utadon maradhass!" Megfogott ez a mondat.

vargaa

Starkné Szabó Eszter előadásán újabb egészséggel kapcsolatos orvosi fogalmakat tehettünk tisztába. Ellátott minket Eszter jó tanácsokkal, amit mindennapi életünkbe beépíthetünk és ezzel segíthetünk másoknak is.

Köszönöm, hogy ott lehettem! Alig várom már a következő képzést!

Varga Adrienn

"Hegyi Gyöngyi tanácsára és javaslatára, február 2-án ÉPETR Konzultációs és Képzési napon vettünk részt Budapesten.

Hegyi Zsolt kezdte a napot az Egészségterv készítésével kapcsolatban. Nagy segítséget jelentett nekünk, mint okleveles Egészségterv tanácsadóknak, hogy újra, lépésenként végigvettük Zsolt segítségével a program helyes használatát. Minden egyes konzultáció alkalmával tanulunk valami újat, ezért nem árt ismételni és részt venni ezeken az előadásokon.

jobszt eros

A délután Starkné Szabó Eszter beszámolójával folytatódott. Segítséget kaptunk tőle ahhoz, hogy a teljes vérképen szereplő adatokkal tisztában legyünk. Ez nagyon hasznos információ volt számunkra, mert az Egészségterv készítésnél nem csak a rövidített változatot tudjuk ezek után elkészíteni, hanem a hosszabb, bővített változatot is.
Köszönjük szépen!"

Jobsztné Pellinger Beáta, Erős Viktória

"Azért volt hasznos ez a nap számomra, mert első kézből, a fejlesztőtől (Zsoltitól) kaptunk friss, új információkat az új fejlesztésekről, és magáról a már működő rendszerről.

Sok ötlettel, hasznos tanáccsal szolgált nekünk, hogyan is tudjuk kihasználni a program minden részét az üzletünk fejlesztésére, új vevők megtalálására, az új és régi munkatársaink motiválására. 

bebesi

Eszter is sok érdekes dolgot elmondott, megértettem a terméktáblázatban azt, hogy miért került 1-1 termék éppen ahhoz a problémacsoporthoz. A vérkép elemzés is nagyon hasznos volt, bővítette tudásunkat."

Bebesi Nóri

 

szabone

"1.Új technikát tanultunk.
2. Hasznos volt, gyakorlatias, amely céltudatos munkát kíván.
3. A munkánk eredményességét, átláthatóságát eredményezi.
4. Bő tájékoztatást kaptunk a termékek hasznosságáról, amiből sosem elég.
5. Egy termék több probléma megelőzésére is használható, melyben átfedések is fellelhetők.
Tanulságos volt, KÖSZÖNÖM!"

Szabó Béláné Rózsika

Ezúton is köszönöm a résztvevők pozitív hozzászólásait, véleményeit, tapasztalatait a Nyitott ÉPETR Képzési és Konzultációs Nappal kapcsolatosan.!

Ha szeretnéd TE is megismerni az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszert és a vele együtt járó lehetőségek tárházát, akkor várunk szeretettel Téged és Csapatod minden munkatársát a következő Nyitott Képzési és Konzultációs Napon, 2019. augusztus 3-án Budapesten.

Ne feledd:
"A fejlődés csak olyan gondolatokkal érhető el, amelyek nagymértékben különböznek a jelenleg elfogadott gondolatoktól."
Selye János

hezso 

Üdvözlettel:

Hegyi Zsolt
ÉPETR, ÉPMSZ Projekt Vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok