Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotelinfoblokk kedv final felso ESZA

A+ A A-

A hónap Just termékei februárban Boróka krém, Alpesi balzsam, Wallwurz krém-gél

just boroka alpesi wallwurz

Mozgásszervi probléma? Fájdalom? Helytelen testtartásból eredő fájdalmak? Ízületi fájdalom, gyulladás? Sportolás következtében fellépő izomláz? Izomgörcs? Fáradékony izmok?
A Just mindezekre a problémákra kiváló megoldást kínál számunkra. 

BORÓKA KRÉM
Mélyrehatóan ápolja az izomszöveteket és elősegíti az állandó vérbőséget. Az izmok aktivizálásával fokozhatók az erőkifejtés hatékonysága, csökken a fáradékonyság. A boróka kifejezetten aktív vérkeringést élénkítő hatású. Az ödémás, duzzadt végtagokon, a térden, bokánál, vállaknál, nyaknál jelentkező ízületi gyulladások kezelésére kiváló, hiszen a vérkeringés felgyorsítása eredményezi a fájdalom csökkenését és gyors elmúlását.

ALPESI BALZSAM
Ezt a terméket nevezzük úgy, „egy kis tégely Svájc”. Nem véletlenül, hiszen magas koncentrációjú készítmény, amely hatékony segítséget jelent ízületi, gyulladás, ízületi fájdalmak esetén, alkalmazható migrénes fejfájásnál, görcsöknél, de akár rovarcsípéseknél is. Egy igazán univerzális szer, amely egyetlen házipatikából sem hiányozhat.

WALLWURZ KRÉM-GÉL
A sportolás, testmozgás (akár fizikai munka) előtti bemelegítést nem szabad elhagyni soha, de emellett hathatós segítséget jelent a Just egyik új fejlesztésű terméke a Wallwurz krém-gél. Fő hatóanyaga a fekete nadálytő, melynek izom-, és ízületi panaszok esetén hatékonysága és alkalmazhatósága tudományosan bizonyított.
Mitől különleges ez a krém-gél? Ideális sportolás, túlterhelés utáni lazításhoz, élénkíti a bőrkeringést, serkenti az izmokban, és ízületekben a vérkeringést. Gyulladáscsökkentő, frissíti a túlhevült testrészeket, csökkenti a fájdalmat és a fájdalmas duzzanatot, ápolja a bőrt. Akár rovarcsípések esetén is alkalmazható (hűsít, csökkenti az irritációt), gyorsan felszívódik, nem ragad.

Referenciák

"Régebben nagyon fájt a jobb kezem. Semmilyen elváltozás nem volt rajta, de nem tudtam vele írni, vágni és fogni sem, csak kínzó fájdalom árán. Kaptam rá többfajta hűsítő krémet, de egyik sem használt. Szteroidos kezelést is kaptam, de nem múlt el teljesen ez a fájdalom. Mikor megismertem a Borókakrémet, a kezemen próbáltam ki először. Nagyon hatásos volt. Úgyhogy, ha előjön újra ez a kellemetlen érzés, csak bekenem a kezem és már nem fáj.
Még fejfájásra is szoktam használni, főleg arra, amelyik tarkóból indul. Ha a veséim körül érzek problémát, szintén ezt veszem elő, nagyon jól felmelegíti a derekat is."

Kanóczki Olga, Életfa Delfinek csapata

"Szóval pár hete hatalmasat estem a télikertben, teljes tehetetlenséggel, két térdre, - a hatásból következtetve a jobb térd egy kicsit többet kapott a jóból…
Felpattantam, mert hát van ilyen, és indultam volna tovább, aztán egyre lassabban ment a dolog. Fájt, nem tudtam kiegyenesíteni, és jól megijedtem, hogy nagyobb a baj. Úgy terveztem, másnapra kiderül mi a helyzet.

Már régebben egy csomagban Wallwurz krémet is kaptam, de eddig nem igazán használtam. Na, majd most! A régi jó „dunszt-módszer”: alaposan bekentem, vizes ruha, törölköző és alvás.
Másnap alig tudtam menni. Hétfőn és kedden olyan elfoglaltságom volt, hogy nem tudtam otthon pihenni, de kentem reggel, este. Szerda volt a pihenő nap, egész nap Wallwurz-dunsztban. Csütörtökre, ha nem is voltam megtáltosodva, de meglepődtek a kollégák, mennyit javult a mozgásom, és gyakorlatilag a hét elteltével megnyugodtam, hogy rendbe hoztam magam."

Forgon Emese, Napsugár csapat

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok