Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

A HÓNAP JUST TERMÉKE JANUÁRBAN EUCASOL SPRAY

Just Eucasol spray

Több betegségnek is kísérő tünete a légzési zavar, amely súlyosabb esetben akár sokkot is eredményezhet. A görcsösen kapkodó légzés még inkább fokozza az izgalmakat, különösen gyermekek esetén.

A fuldokló, ziháló, elégtelen légzés teljesen felboríthatja a test fizikai állapotát is, a görcsösségtől tovább romlik a helyzet és súlyosabb zavarok is jelentkezhetnek. Egyértelműen kijelenthetjük, ez esetben legjobb gyógyszer a megelőzés.

Az Eucasol spray javítja a légzési funkciókat, nyugodt, tiszta, egészséges légzést biztosít. Különösen ajánlott használata asztmatikus panaszok, pollenérzékenység és bizonyos allergiás betegségek esetén. 

Sajnálatos, hogy ezek a veszélyes, légzőszervet súlyosan károsító érzékenységek illetve betegségek nem kizárólag gyermekkori, idővel javítható érzékenységek. Egyre gyakrabban felnőttkorban alakul ki az allergia és nem várható teljes gyógyulás. Azonban jól együtt lehet élni a kellemetlen tüneteket mutató érzékenységgel, amennyiben felkészülten várjuk és teszünk a megelőzésért.

Éjszakára tanácsos a hálószoba levegőjét 1-2 fújással frissíteni, így nagyon kellemes alvást biztosít. Megfázásos időszakban, orrduguláskor a párnára fújva tovább javíthatjuk a tiszta légzést.

A horkolás elkerülésére is jó tapasztalatok vannak. Zsebkendőre fújva és orrunkhoz tartva nagyon gyorsan tudjuk javítani a légzést, pl. a kimerítő lépcsőzésnél jelentkező légzési nehézséget is gyorsan javíthatjuk ilyen módon.

De a levegő tisztítására-fertőtlenítésére a helyiség légterébe is permetezhető, hiszen nem csak jótékony hatásai vannak, hanem kitűnő szagtalanító is egyben.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok