Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

NAHRIN

NAHRIN, életmód, Svájc, életfa, egészség, táplálkozásA Nahrin AG, 1954-es alapítása óta egyike a legnagyobb direkt eladási vállalkozásoknak Svájcban. Intenzív és rugalmas párbeszédet tart fenn a vásárlókkal, és gyorsan tudja a követni az új igényeket. Ehhez az állandó fejlesztéshez a direkt értékesítés a legalkalmasabb forma, ahol különösen intenzív tanácsadói kapcsolatokat tartunk fenn.

Kezdetektől alapszempont, hogy modern egészséges élelmiszereket állítsunk elő. A Nahrin termékek kizárólagosan természetes alapanyagok felhasználásával, önálló kutatással és gyártással, a legmagasabb minőségi jellemzőkkel készülnek. 

Az intenzív kutatás és fejlesztés, valamint a legmodernebb előállító berendezések révén a Nahrin abban a helyzetben van, hogy a magasra tűzött céljait el tudja érni. 

NAHRIN, életmód, Svájc, életfa, egészség, táplálkozásEnnek a termékpolitikának a következménye, hogy a fejlesztéseknél és az előállításnál a következő alapszempontokat tartják be:

 • kevés vagy semmi zsír
  kevés vagy semmi cukor
  mértékletes vagy semmi só
  alapvetően kevés kalória
  lehetőség szerint diabéteszesek is fogyaszthassák
  lehetőleg gluténmentes

A Nahrin Svájcban tagja  a direkt értékesítők szövetségének és magára nézve kötelezőnek tartja az etikai kódex betartását.

 

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok