Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

FESZES, ÁPOLT TEST? LEGYEN!!!

just testapolas

Csupa közhellyel is kezdhetném: itt a tavasz hamarosan, szépen, fokozatosan lekerülnek rólunk a ruhadarabok, egyre nagyobb testfelületünk lesz látható… tapintható…és bizony megmutatkozik, mit mulasztottunk el télen...

De tudod mit? Ebben tényleg van valami, már ha tényleg elmulasztottad, amit bizony nem kellett volna!

Én ezzel a 3 részes írással abban szeretnék a segítségedre lenni, hogy jobban érezd Magad a bőrödben! Legyél magabiztosabb, fogadd el magad olyannak amilyen vagy, vagy ha nem tetszik, amit a tükörben látsz: nosza, tegyél ellene, van megoldás!!!

just testA női test csodálatos! Mégis panaszkodnak a narancsbőrre, a laza kötőszövetre…Pedig, ha tudnák, hogy pont ennek a laza kötőszövetnek köszönhetjük mi nők, hogy szép, életerős babák növekedhetnek a pocakunkban, hogy tágulni és visszahúzódni is képes a bőrünk! Maga a csoda, igaz? Ugye, így már egy kicsit másképp állsz hozzá? Ha zavar Téged, hogy a laza kötőszövet miatt jobban látszanak a bőr alatti lerakódások, ne sopánkodj, mozogj, sportolj, étkezz tudatosan! Ezekben is kaphatsz tőlünk tanácsot!

Addig is tudd, hogy minden, amit beviszel a szervezetedbe, nyomot hagy! Sajnos, a kevés folyadék, a túlzott kávé, szénsavas italok, cukros és sós dolgok fogyasztása kedveznek a narancsbőr kialakulásának.
Mindezen tudás mellett élj azokkal a nagyszerű JUST testápolási lehetőségekkel, amelyek segítenek elkerülni a narancsbőr kialakulását, és csökkenthetik a látható jeleit!
Kezdjük is az alappal, az én egyik kedvencemmel, amit így hívnak:
just celfit testradirCELLFIT TESTRADÍR

A minőségi testápolás alfája és omegája! Ez egy olyan nagyszerű tusfürdő, ami azonnal érezhető, azonnal tapintható hatással bír! A vörös szőlő magjának finom granulátuma a többi hatóanyaggal együtt gyengéden, de rendkívül alaposan tisztítja meg a bőrödet az elhalt hámsejtektől!
Én még arcradírnak is ezt használom! A finom szemcsék stimulálják is a bőrt, fokozzák a mikrokeringést, és olyan bársonyos érzetet varázsolnak, hogy az csak na! Annyira szeretem!

Külön figyelj a könyök és a térd radírozására, jó? Könnyen megfeledkezünk róluk, pedig nagyon igénylik, és nagyon látványosan reagálnak a radírozásra, az ápolásra!
A CELLFIT TESTRADÍRT hetente 2x, 3x javaslom, és nem csak a selymes bőr miatt, nem csak azért mert isteni az illata, hanem azért is, hogy a sorozat többi bőrszépítő, feszesítő tagja még tökéletesebben kifejthesse hatását, és persze azért is, hogy borítékolhassam az elégedettségedet! :)

És még valami: ugye Neked bizonyíték kell, nem ígéret? Nos, mivel ez az egymásra épülő, 4 tagból álló termékcsalád nem csak a jó közérzet ígéretét hordozza magában, elő is a fényképezőgéppel, a centivel! Most, mielőtt indítod a kúrát, fotózd le az érintett bőrterületet, és mérd le a combod, csípőd, derekad körtérfogatát, hogy aztán néhány hét elteltével, boldog örömmel nyugtázhasd: nem volt hiába való!

Úgy örülök, ha elkezded! INDULHATUNK? Március 3-án, hétfőn jövök a folytatással!

Addig is szerezd be a Just Anti Cellulite Alakformáló termékcsaládot!

Sok szeretettel gondolok ismeretlenül is Rád:

Szilágyi Ildikó
Legjobb Szponzor
Tréner
+36-20/951-9908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok