Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MINDENKI SZÁMÁRA FONTOS AZ EGÉSZSÉG

Nyari Karoly es csaladja

Az Életfa Program kultúra szirmát több éve képviseli az a házaspár, akinek fontos a minőség, és ez életük minden területére jellemző. Termékeinket is rendszeresen fogyasztják, ami szükséges számukra az egészséges élethez! Fogadjátok nagy szeretettel Nyáriné Lányi Edit gondolatait!

Hegyi Gyöngyi

Kedves Életfások!
A legkedvesebb Életfás termékemről szeretném a tapasztalatomat megosztani Veletek. Nem volt könnyű kiválasztani a legkedvesebb terméket, mert több is van, ami közel áll hozzám és már a mindennapjaim részévé vált.

Talán mégis az Articsóka-keserű az, ami számomra most a legfontosabb az egészség megőrzése és visszanyerése szempontjából.

Nahrin ArticsókaA szokásos éves egészségügyi szűrést követően az eredményeim azt mutatták, hogy a máj munkáját és méreg kiválasztását megsegítve a koleszterinszintet szükséges csökkenteni. Mivel gyógyszert nem szerettem volna szedni, így Hegyi Gyöngyitől, családunk életvezetési tanácsadójától kértem hatékony segítséget. Az ő javaslatára kezdtem el az Articsóka-Keserűt fogyasztani.

Kellemes íze által hamar megszerettem és örömmel ittam naponta három alkalommal is. Fontos számomra, hogy alkoholmentes az ital, hiszen a napi teendőim ellátásához szükséges, hogy vezessek, így a fogyasztása ebben nem gátol.

Rövid idő után már éreztem a jótékony hatását, segített az emésztésben, a máj méregtelenítő munkájában. Vizelethajtó hatású és a vérzsír koncentráció szintemet is csökkentette. Nagyon örültem, hogy a koleszterinszintem is csökkent. A laboreredményeim a tapasztalataimat mind alátámasztották. Ezt látva férjem is elkezdte fogyasztani, így lett családunk egyik kedvence azArticsóka-Keserű.

Nagyon fontos számunkra a Just és Nahrin termékben a koncentrált mennyiségben jelen lévő természetes hatóanyag-tartalom, a prémium kategóriás minőség, amely biztosítja családunk szellemi, lelki és fizikai egészségét.

Örömmel osztottam meg saját tapasztalataimat és szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a magas minőségű terméket.

Egészséges, boldog, napsütéses nyarat és a nyaralásra jó pihenést kívánok:
Nyári Károlyné Lányi Edit

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok