Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MARADJUNK FORMÁBAN NYÁRON IS!

nyap jo k

Május 31-én véget ért a Tavaszi Alakformáló Programunk. Szívből gratulálunk mindenkinek, aki aktívan részt vett a programban és sikeresen kezdte a 2024-es alakformálást!

A sikeres alakformálás csak életmódváltással érhető el - jól tudjuk ezt. A Tavaszi Alakformáló Program ehhez sokunknak megerősítést adott, sokunknak pedig ösztönzést az első lépések megtételéhez. Ez a célunk bizony nem mehet nyári szünetre! Az Életfa Program a nyári hónapokban is szeretne ehhez plusz motivációt adni, ezért egy újabb versenyt indítunk.

A közösségi kommunikációra, a motivációra, a tapasztalatok megosztására továbbra is aktívan tartjuk a Tavaszi Alakformáló program zárt Facebook csoportot. Már csak azért is, mert ez a platform ad teret a mozgással (torna, futás, kirándulás, jóga, stb.) kapcsolatos beszámolóknak.

A zárt csoport háziasszonya Mészáros Anett lesz.

Cél
A versenyben résztvevő Életfa Program tagok erősítsék a csapatszellemet, a csapaton belüli jó hangulatot, és közösen folytassák az életmódváltást, az öröm mozgás heti rutinba iktatását.

Időtartam
2024. június 1-augusztus 31.

Feltétel
Minimum 4 és maximum 6 fős csapatok jelentkezését várjuk. A csapattagok havi összetételében lehet változás, hiszen sokan mentek nyaralni, azonban a hónap végén mindig jelezni kell, hogy adott hónapban kik tartoztak a csapatba (akik részt vettek a közös edzéseken fejenként legalább egyszer a hónapban, és a minimum kiírt egyéni termékvásárlásuk is megvolt).

Forgalmi feltétel
Összesen havi minimum 100 P értékű csapatszintű vásárlás, melybe csapattagonként havi 25 P / fő forgalom számít bele.

Aktivitás feltététel
A csapatok a mozgást személyesen, egy helyen, egy időben, egyszerre végezzék, vagy online egy időben, egyértelműen dokumentálva, legalább 4 csapattag részvételével. Tevékenységüket videó vagy fotó formájában dokumentálják és osszák meg a Tavaszi Alakformáló Program zárt Facebook csoportban. Az aktivitási pontokat 18 éven felüliek számára számoljuk el.
Csapattag csak Életfa tag lehet, a további edzés részvevőknek nem kell annak lennie, de utánuk is kaphattok aktivitás pontokat.

Pontszámítás
Minden hónapban, amikor a csapatok vásárlása eléri a 100 pontot, az adott csapatnak 100 pontot írunk jóvá.
Ha 6 fős a csapat, akkor a maximális pontok száma: 6x25 = 150 pont.

Ezen kívül közös edzésekkel lehet pontokat szerezni. A közös edzésen minden edzés résztvevő után 10 pontot kap a csapat. A résztvevőknek nem kell csapattagnak lenniük, de csak saját szervezésű mozgásra számolható el a további résztvevők után aktivitás pont. (Tehát ha elmentek együtt egy más által szervezett edzésre 4-6-an, akkor a csapattagok aktivitás pontja számít csak, az egyéb edzésen résztvevőké nem. Ha saját kirándulást, nordic walkingot szerveztek, melyen minimum 4 csapattag és még pl. 4 további, a feltételeknek megfelelő résztvevő van, akkor utánuk is kaptok 4x10 aktivitás pontot).

Az adott hónap végén megjelölt csapattagoknak fejenként legalább egy edzésen részt kell venniük.

Ösztönözzetek mozgásra és közös élményre minél több embert, és gyűjtsetek minél több aktivitás pontot!

Összegzés
Hozz mozgásba minél több 18 éven felülit, legyetek legalább 4-en az adott közös edzésen, zsebeld be csapatodnak a fejenkénti aktivitás pontokat, és ügyelj rá, hogy

  • hónap végén leadd a havi csapattagokat, akiknek megvolt a részvétele legalább egy közös edzésen, és fejenként legalább 25 P vásárlása,
  • a közös edzésről készült dokumentációt, ahol látszik hányan vettetek részt az edzésen, töltsd fel a Tavaszi Alakformáló Program zárt Facebook csoportba (dátum és létszám megadásával). Nevezd is meg azokat név szerint legkésőbb a hónap végéig, akik közül az adott hónap csapattagjai kikerültek.

Egy Életfás ág több csapatot is indíthat!

Nyeremény

I. helyezett: hétvégi belföldi utazás (max. 6 főre, a csapatlétszámtól függően)
II. helyezett: 100.000,- forint értékű termékcsomag
III. helyezett: 50.000,- forint értékű termékcsomag

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok