Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

JUST NAGY SVÁJCI UTAZÁSI VERSENY * 2024

jnuv2024

NYEREMÉNY: a feltételt teljesítő részére 1 hetes térítésmentes svájci jutalomút, teljes ellátással, autóbusszal.

VERSENYIDŐSZAK: 2024. január 1. - 2024. december 31.

FELTÉTEL (a versenyidőszakban):

  • Aláírt és olvashatóan kitöltött verseny nevezési lap elküldése a JNS Hungária Kft. részére, legkésőbb 2024. október 31-ig.
    A jelentkezési lap letölthető ide kattintva: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2864-2024-just-svajci-utazasi-verseny-jelentkezesi-lap

  • Részvétel legalább 3 országos Életfa Konferencián, valamint 3 központi Workshopon a versenyidőszak alatt. Amennyiben a versenyző új belépő kategóriában versenyzik, úgy a belépést követően 1 kivételével minden országos Életfa Konferencián részt kell vennie, de legalább 1-en, valamint 3 központi Workshopon.

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • Azt, hogy egy tag a csapatépítési kategóriában melyik sávban versenyez, a versenyt megelőző 12 hónapban általa legalább 3-szor elért legmagasabb szint határozza meg.

  • 50%-os szabály: a csapatépítési kategóriában egy szponzori ágról a versenyben a szponzorra kiírt egyszeres utazási feltétel maximum 50%-a számít be a szponzor teljesítményébe.

  • Egy kategóriában a duplázás vagy ennél nagyobb eredmény 1 főre szóló utazási lehetőséget jelent,(duplázási lehetőség nem lehetséges). Ha egy Életfás mindkét kategóriában (egyéni forgalom és csapatépítés) nyer, akkor a teljesítménye összesen két fő részére biztosít utazási lehetőséget.

  • A nyeremény(ek) másra nem ruházható(ak) át!

EGYÉNI FORGALOM KATEGÓRIA

3.000 pont saját egyéni forgalom elérése a versenyidőszakban.
Az egyéni forgalmazói versenyben kiírt pontérték legalább 50%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia!

CSAPATÉPÍTÉSI KATEGÓRIA

ÚJ BELÉPŐK RÉSZÉRE
2.400 pont elérése a csapatával a tagság első hat hónapjában úgy, hogy érje el legalább a 6%-os szintet, valamint minden további hónapban növekedjen a csapatlétszáma, és tartsa legalább a 6%-os szintet. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

0%-OS TAGOK RÉSZÉRE
2.400 pont elérése a csapatával 2024. június 30-ig úgy, hogy érje el legalább a 6%-os szintet, valamint 7.200 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban úgy, hogy legalább tartsa a 6%-os szintet. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

3%-OS TAGOK RÉSZÉRE
8.400 pont elérése és 9%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

6%-OS TAGOK RÉSZÉRE
10.800 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

9%-OS TAGOK RÉSZÉRE
14.400 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

12%-OS TAGOK RÉSZÉRE
21.600 pont és 15%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

15%-OS TAGOK RÉSZÉRE
36.000 pont és 18%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

18%-OS TAGOK RÉSZÉRE
50.400 pont és 21%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

21%-OS TAGOK RÉSZÉRE
A csapatforgalom növelése minimum 10%-kal a versenyidőszakot megelőző 12 hónapban elért eredményhez képest. A csapatforgalom 35%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

Jó versenyzést és sok sikert kívánunk!

A versenykiírás az alábbi linkre kattintva letölthető: https://eletfaprogram.hu/index.php/letoltesek/send/10-eletfa-versenyek/2863-just-svajci-utazasi-versenykiiras-2024

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok