Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

"KERÉKPÁRRAL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!" - BELÉPTETÉSI VERSENY

beléptetés jo

BELÉPTETÉSI BÓNUSZ VERSENY – „KERÉKPÁRRAL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT”

Versenyidőszak: 2023. július 1. – 2023. december 31-ig.
Feltétel: regisztrált Életfa Program tagság

Verseny leírása
Léptess be 2023. július 1 és október 31 között, bármely vagy akár minden hónapban egy új regisztráltat – minimum 3 főt – az alábbi feltételek teljesítésével:

  • Minimum 20 pont vásárlás a belépés hónapjában, majd a következő hónapban 10 pont, és az azt követő hónapban szintén 10 pont értékű vásárlás, tehát összesen minimum 40 pont értékben. A beléptető ezzel kvalifikálja magát a versenyben.
  • Az új belépőnek részt kell vennie személyesen vagy online minimum egy céges központi rendezvényen (képzés, konferencia, workshop, klub, teadélután).

Extra bónusz a beléptetőnek
Amennyiben az új belépőd a belépést követő hónapokban minimum 10-10 pont értékben vásárol, extra bónuszra vagy jogosult az alábbiak szerint:
Beléptetés hónapjának és az azt követő 2 hónap forgalmának 10%-át adjuk a 4. hónapban.

Plusz feltétel: az új belépő személyes vagy online részvétele minimum egy céges központi rendezvényen (képzés, konferencia, workshop, klub, teadélután).

A belépést követő 4. hónap forgalmának a 10%-át adjuk az 5. hónapban.
A belépést követő 5. hónap forgalmának a 10%-át adjuk a 6. hónapban.
A belépést követő 6.hónap forgalmának a 10%-át adjuk a 7. hónapban.

Plusz feltétel: az új belépő személyes vagy online részvétele minimum még egy céges központi rendezvényen (képzés, konferencia, workshop, klub, teadélután), tehát összesen a 6 hónap alatt legalább kettőn.

További fontos tudnivaló!
Amennyiben a beléptetés a versenyidőszak 2., 3., …. 6. hónapjában történik, úgy természetesen a 6 hónapra vonatkozó bónuszok ennek megfelelően tolódnak.
Pl. ha a beléptetés novemberben történik, akkor az első, forgalom után járó bónuszt 2024. februárjában adjuk oda, a decemberi belépők után járó bónuszt 2024. márciusában, stb.

Beléptető díjazása: 2024. január
Aki a legtöbb olyan tagot – minimum 3 főt - lépteti be július és október között, aki a versenyleírásban foglaltaknak megfelel, és az új belépő azóta is minden hónapban minimum 10 pont értékű vásárlást tesz (belépésétől számítva december végéig), 1db Just-Nahrin logós kerékpárt/elektromos kerékpárt nyer.

Új belépő díjazása: 2024. január
Az az új belépő, aki a versenyidőszakban a legnagyobb egyéni forgalommal rendelkezik, szintén 1db Just-Nahrin logós kerékpárt/elektromos kerékpárt nyer.

Sok sikert és eredményes versenyzést kívánunk!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok