Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

JUST NAGY SVÁJCI-OLASZ UTAZÁSI VERSENY * 2022

svájci verseny

JUST NAGY SVÁJCI-OLASZ UTAZÁSI VERSENY * 2022

NYEREMÉNY: a feltételt teljesítő részére 1 hetes térítésmentes svájci-olasz jutalomút, teljes ellátással, autóbusszal.

VERSENYIDŐSZAK: 2022. január 1. - 2022. december 31.

FELTÉTEL (a versenyidőszakban):

  • Aláírt és olvashatóan kitöltött verseny nevezési lap elküldése a JNS Hungária Kft. részére, legkésőbb 2022. november 30-ig. A jelentkezési lap letölthető ide kattintva: https://bit.ly/3HVur3Q
  • Részvétel legalább 4 országos Életfa központi rendezvényen (Életfa Konferenciák, 25 éves Just Jubileumi Találkozó) a versenyidőszak alatt.

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • Azt, hogy egy tag a csapatépítési kategóriában melyik sávban versenyez, a versenyt megelőző 12 hónapban általa legalább 3-szor elért legmagasabb szint határozza meg.
  • 50%-os szabály: a csapatépítési kategóriában egy szponzori ágról a versenyben a szponzorra kiírt egyszeres utazási feltétel maximum 50%-a számít be a szponzor teljesítményébe.
  • Egy kategóriában a duplázás vagy ennél nagyobb eredmény 1 főre szóló utazási lehetőséget jelent. Ha egy Életfás mindkét kategóriában (egyéni forgalom és csapatépítés) nyer, akkor a teljesítménye plusz egy felnőtt részére biztosít utazási lehetőséget.
  • A nyeremény(ek) másra nem ruházható(ak) át!

EGYÉNI FORGALOM KATEGÓRIA
3.000 pont saját egyéni forgalom elérése a versenyidőszakban.
Az egyéni forgalmazói versenyben kiírt pontérték legalább 50%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia!

CSAPATÉPÍTÉSI KATEGÓRIA

ÚJ BELÉPŐK RÉSZÉRE
2.400 pont elérése a csapatával a tagság első hat hónapjában úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint minden további hónapban növekedjen a csapatlétszáma, és tartsa legalább a 9%-os szintet. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

0%-OS TAGOK RÉSZÉRE
2.400 pont elérése a csapatával 2022. június 30-ig úgy, hogy érje el legalább a 9%-os szintet, valamint 7.200 pont elérése a csapatával a versenyidőszakban úgy, hogy legalább tartsa a 9%-os szintet. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

3%-OS TAGOK RÉSZÉRE
8.400 pont elérése és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

6%-OS TAGOK RÉSZÉRE
10.800 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

9%-OS TAGOK RÉSZÉRE
14.400 pont és 12%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

12%-OS TAGOK RÉSZÉRE
21.600 pont és 15%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

15%-OS TAGOK RÉSZÉRE
36.000 pont és 18%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

18%-OS TAGOK RÉSZÉRE
50.400 pont és 21%-os szint elérése a csapatával a versenyidőszakban. A versenyben kiírt csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

21%-OS TAGOK RÉSZÉRE
A csapatforgalom növelése minimum 20%-kal a versenyidőszakot megelőző 12 hónapban elért eredményhez képest. A  csapatforgalom 30%-ának Just termékek forgalmazásából kell származnia.

Jó versenyzést és sok sikert kívánunk!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok