Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZT ÍGÉRTÜK, HOGY...

Schmidt Ferenc

Kedves Életfás!

A 20. jubileumi év küszöbén állunk. Azaz, dehogy állunk, mozgunk, változunk és változtatunk! Mert aki nem képes folyamatosan változni, az lemarad.

2000-től azt ígérjük az országunk igényesen gondolkozó lakosainak, hogy hozzásegítjük őket az egyre magasabb életszínvonal eléréséhez, a minőségi élethez.

Köszönöm neked, hogy tartottad a szavad, velem jöttél az úton, és együtt mutathatunk példát a követőinknek a fény felé! Köszönöm neked, hogy nem hagytál cserben engem, minket és mindazokat, akiknek a szebb jövőt, az egészségőrzést ígérted az Életfa Programban!

Köszönöm neked, hogy nem dőlsz be a pillanatnyi hazug csábításoknak, és értékeled mindazt a tudást, értéket, amit Svájc és Magyarország a programunk által nyújt neked nap, mint nap!

Köszönöm neked, hogy nem hiszed el azt, hogy tisztességesen, tartósan lehet, és nem akarsz munka nélkül meggazdagodni, nem csatlakoztál azokhoz, akik igazi értékközvetítés, termékforgalmazás nélkül akarnak előbbre jutni, mások kárára!

tabor

A mai felbolydult, zavaros világban nagyon nehéz megtalálni és folyamatosan képviselni az értékeket. Te is tapasztalhatod a számtalan próbálkozást, ami arra csábít, hogy dobd el az eddigi hitedet, az elmúlt éveidet, az ígéreteidet, és fordíts hátat az eddigi tanítóidnak, útmutatóidnak. És Te itt vagy! Új hullócsillagok tűnnek fel az életedben, és te nem zuhansz velük együtt!

Ezért nagy érték az, hogy megmaradtál nekünk, hogy teljesítsük küldetésünket!

Nekünk hosszú távú céljaink vannak, tiszta világot ígérünk és képviselünk. Nekünk fontosak a gyerekek, az ifjak, a felnőttek, az idősebbek!

Nekünk mindenki számít, és ránk mindenki számíthat!

schf

Minket megtalálsz a Neten és a valós életben. Gyerektáborban élvezzük a fiatalok örömét, az Életfa Beach Road Show programunkban a fürdőző, nyaraló embereket segítjük tudásunkkal, rendszeresen újabb és újabb világszínvonalú, nemzetközileg is bizonyított termékeket biztosítunk az egészségőrzést komolyan vevő korosztályoknak. Közben olyan munkalehetőséget biztosítunk az arra vállalkozóknak, ahol a hozzáadott értékteremtés határozza meg a korlátok nélküli jövedelmet.

A mi utunk igaz út, hajtóerőnk a szeretet és a tudás. Az egész ország velünk van.

Örülj, kedves Életfás velünk együtt! Érezd azt, hogy te igazi érték vagy, aki értéket teremt saját maga és mások számára! Te példát mutatsz az életeddel az igaz, osztatlan Magyarország építőinek!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok