Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NEKÜNK AZ EMBER!

naeNekünk az Ember a fontos és nem a Hatalom! Mert az Ember maga a Hatalom!

Az Életfa Program az eredményesen megélt 15 évével megmutatta, hogy lehet nálunk országos, stratégiai programot megvalósítani. Mindezt olyan környezetben tettük, ami a berendezkedésénél fogva nem támogatta a hosszútávra szóló, nem elsősorban profitcentrikus, néhány éven belül megtérülő erőfeszítéseket.

A mi célunk nem a „részvényeseink” nyereségének korlátlan növelése, a mindenáron megvalósítandó, hatalmat biztosító lobbi-tevékenység megvalósítása.

A mi célunk az egészségünk védelme és a gyógyítás szabadsága!

Mert tudjuk, hogy az ember alapvető joga az, hogy úgy gondoskodjon az egészségéről, úgy „gyógykezelje” magát, ahogy azt jónak tartja, és ne úgy, ahogy azt bizonyos érdekkörök előírják neki.

Mi gondolkodni tanítjuk az embert, mert ettől marad ember!

Gondolkodni úgy, hogy örömét lelje emberi mivoltában, alkosson, teremtsen értéket szabadon, tanulja és tanítsa a jót, felelősséggel vállalja fel azt, ami jó, azt, ami rossz, merjen kiállni a hamis törekvésekkel szemben.

Boldogok csak akkor lehetünk, ha szabadok vagyunk a gondolkodásunkban!

Ha harc, akkor legyen harc! De miért? Ki ellen? Magyar magyar ellen, testvér testvér ellen a hatalom birtoklása érdekében? Erős a gyenge ellen? Gazdag a szegény ellen? A jelen a múlt ellen? Mi értelme van ennek? Ettől leszünk boldogabbak?

Ha harc, akkor legyen harc!

Küzdjünk az emberért, az embertelenek ellen!

Küzdjünk az egészségünkért, a profitcentrikus egészségkárosítók ellen!

Küzdjünk a jobb életminőségünkért, a „hátunkon felmászó”, egymást taposó, érdemtelenül és etikátlanul meggazdagodó, csalárd hatalmaskodókkal szemben!

Küzdjünk az etikus, értéket teremtő munka elismeréséért minden tekintetben!

Küzdjünk a minőségi gondolkodásunkért, az azt megakadályozni törekvők ellen!

… és még sorolhatnám tovább.

Van itt feladat bőven. De hát a jobb életet nem adják „ingyen”, csak úgy, ajándékba!

Az Életfa Program befogadja mindazokat, akik biztonságra, egymást segítő, pozitív szellemiségű társaságra, korlátok nélküli anyagi és erkölcsi elismerésre vágynak. Minden emberben több van, mint amennyit eddig megmutatott az életében.

A mi programunk összehoz minket, nem pedig megoszt bennünket. Ez a program lehetőséget ad az egészséges életre. Gondoskodunk az erőnlétünkről, a szellemi és lelki fejlődésünkről, az anyagi gazdagodásunkról. Mindezt a természet erejével tesszük, mert tiszteljük és védjük az örökségbe kapott földi világunkat.

Nálunk kiteljesedik az ember, értéket teremt, országot épít, és ez az igazi élet, a tisztes hatalom!

Szeretettel!
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok