Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

ÚJ ÉV, ÚJ ÉLET!

ueue„Születni kell minden nappal újra” – énekelte Cipő valamelyik „új évben”, valamelyik „új életben”.

Vajon érezzük ezt? Nap mint nap? Vagy ritkábban? Esetleg havonta? Talán évente? …

Vagy már nem is hiszünk abban, hogy képesek vagyunk újjászületni?

Kedves Olvasóm!

Mered álmodni azt, amit eddig nem váltottál valóra? Elhiszed azt, hogy az álmodból valóság lehet? Ha akarod?

Nem akarlak itt traktálni az unalomig ismételt motivációs szöveggel, mindössze azt szeretném, ha jó döntést hoznál. Most, itt, az új év nyitott ajtajában. Mert az ajtó nyitva áll! Fölötte a felirat:

„Jobb év, jobb élet!”

Nos, be akarsz lépni?

Már vagyunk bent elegen, viszont még Te is beférsz. Sőt! Nemcsak, hogy beférsz, várunk Rád! Tudod, ez a helyiség olyan, hogy annál nagyobb, minél többen lépünk be. Ez a lehetőségek szobája! A lehetőségeink annál nagyobbak, minél többen vagyunk. Segítjük egymást, örülünk egymás sikerének, haladunk.

Itt egészségesek vagyunk, vagy ha megbetegszünk, akkor is az egészségről beszélünk, teszünk érte. Nekünk nem elég az, amit eddig elértünk, mi úgy érezzük, hogy nekünk több és jobb is jár!

Tudjuk, hogy az életünket olyannak éljük meg, amilyennek hisszük és amilyenné tesszük.

Itt, a „Kárpát-falú otthonunkban” fontosak vagyunk egymásnak. Fontosak, mert tudjuk, hogy csak együtt lehetünk boldogok, egyedül nem megy!

Kérlek, légy jó hazafi! Tegyél magadért, a családodért, a magyarokért! Hívd be minden Számodra kedves honfitársadat, és adjunk erőt a gyengéknek, mutassunk utat a tanácstalanoknak, emeljük fel azt, aki elesett!

Mi, sokan már ezt tesszük, eszerint élünk. Elmondhatom Neked, hogy örömmel éljük meg a napjainkat. Mi már adhatunk, és adunk is! Mi már képesek vagyunk példát mutatni!

Hogy kik vagyunk mi? Ahogy a dalunkban énekeljük:

„Egészséget hozunk, az Életfa mi vagyunk!”

Tizenöt év sikereivel, tizenöt év tizenötezer emberévnyi munkájával, tapasztalatával vágunk neki az újabb tizenöt évnek, az Életfa Program újabb korszakának!

Eljött az új év, kaptunk egy új életet! Te és én! Tegyük csodálatossá!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok