Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

15 ÉV A MAGYAROK TÖRTÉNELMÉBEN

Schmidt Ferenc Kedves Olvasóm!

Ugye tudod, milyen érzés az, amikor egy gyermek születik? Egy csecsemő, akiben benne van a „világ csodája”! Egy világé, ami kedves, ami szép, ahol jó lenni, együtt lenni, ami boldogságot ajándékoz, ahol minden-minden annyira csodálatos!

Igaz, hogy bekerülni ebbe a „csodavilágba” nem is olyan egyszerű. Az anya szenved, az újszülött sír, mindenki aggódik … Mégis talán a legcsodálatosabb, a legszebb a világon!

2000: új évezredet köszöntöttünk! Megérkezett az újabb ezerév, és megszületett a „kisded”, a neve: Életfa Program.

Egy országos egészségőrző program, amiben benne van a „világ csodája”! Egy világé, ami kedves, ami szép, ahol jó lenni, együtt lenni, ami boldogságot ajándékoz, ahol minden-minden annyira csodálatos!

A csecsemő felnő, 15 éves lesz. Már ifjú ember, sokmillió tapasztalással a háta mögött. Kapott jót és rosszat, adott ezt is, azt is. Mégis előtte az ÉLET! Megvannak még az álmai, a vágyai? Gondol még arra, hogy „Mindent tudni akarok!”? Büszkék rá a szülei, a testvérei?

Az Életfa Program is felnőtt, 15 éves lett.

Igen, kaptuk a segítséget, és adtuk a segítséget. Értéket találtunk, és értéket teremtettünk. Ahogy az egészséges gyermek sem áll meg a fejlődésben, úgy az egészséges programunk is egyre csak fejlődött. Lépésről-lépésre, napról-napra, évről-évre. Megőriztük a nagy álmainkat, és cselekedtünk szorgalmasan, kicsiben, sokmillió apró lépést megtéve egymás után az eddig bejárt szép, hosszú, természet-koszorúzta utunkon.

Volt, akinek nem volt elég nagy a hite ahhoz, hogy kitartson, elfáradt, lemondott az álmairól.

Volt, aki megtette és elvégezte mindazt a szépet és jót, amiért közénk született, és most már egy másik világban álmodja és járja a „csodaútját”. Ők a mi példaképeink!

Sokezren vagyunk, akik most is megyünk tovább, és örülünk, ha segíthetünk, mutatjuk a jó példát, mert hiszünk abban, hogy az életünk a miénk, és olyanná tesszük, amilyenné megálmodjuk, és amilyenné tenni akarjuk.

Büszke lehetsz Magadra, én is büszke vagyok Rád! Te vagy az, akinek fontos a saját maga és a családja egészsége, aki tesz azért, hogy holnap jobban éljen, mint ma, aki értéket ad a magyarságnak, mert tudja, hogy felelősséggel tartozik a szülőhazájának!

Te vagy az, aki történelmi tettet hajt végre a gondolkodásával, a cselekedeteivel, az életével!

Lehet, hogy ezt még nem érezted így át, lehet, hogy nem is ezért élsz a programunk szerint. Azonban tudd, hogy Te HŐS vagy! Olyan hős, aki nem csupán mástól várja az országunk felemelkedését, hanem dolgozik érte, és szilárdan hisz benne!

Mert az, amiben Te példát mutatsz, az a legfontosabb az ember, a család és az ország számára: az EGÉSZSÉG!

Kedves Honfitársam!

Bárhol vagy is, köszönöm Neked azt, amit a programunkon keresztül az országunkért tettél! Köszönöm Neked, hogy beírhattuk a nevünket édes hazánk, Magyarország történelmébe! Részese vagy a sikernek, részese vagy a történelemnek!

Az Életfa Program legnagyobb értéke Te vagy, az együttgondolkodó, alkotó ember!

Boldog újabb 15 évet kívánok Neked és az Életfa Programnak!

Szeretettel:
Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok