Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

10 ÉVES JUBILEUMI GYEREKFAL – SZELFI – AJÁNDÉK!

EZAJÓ

Az idén 10 éves Gyerek Klub már stabil részét képezi az országos rendezvényeinknek. Az elmúlt évtized alatt sok-sok új baráttal ismerkedtünk meg, közülük többen is (a nagyok) már az Életfa Konferencián „tanulnak tovább”.

Megszámolni is nehéz lenne a rendezvényeket, versenyeket, kirándulásokat, táborokat, amiket szerveztünk, s amiken részt vettünk veletek együtt. Bizonyára tudjátok, hogy ha betértek a cégünk központjába, egy „gyereksziget” is vár benneteket, ahol megpihenhettek, elolvashatjátok a legfrissebb híreinket, szórólapjainkat.

Jubileumi évünk alkalmából játékra hívunk minden fiatalt, aki valamilyen módon kapcsolódik az Életfa Program Gyerek Klubjához! Ha tagunk vagy azért, ha tagunk voltál, azért, ha szeretnél hozzánk tartozni – azért gyere el a Székházunkba! Készíts egy kedves emléket, vagy hozz el egy régebbit, amit megőriztél, és rakd fel az emlékfalra! Aztán „lőj” egy szelfit az emlékfal előtt és küldd el nekünk!

A szelfiket kinyomtatjuk és az emlékedhez csatoljuk, hogy Te is részese légy az elmúlt éveknek. A szelfi-falat, a beérkezett emlékeket folyamatosan megmutatjuk a facebook és instagram oldalainkon. Természetesen a hozzánk betérő vendégeink meg is tekinthetik!

Az Életfa Konferenciára is elhozhatod az emlékeidet, hiszen oda is elvisszük az „emlékfalat”, hogy semmiképpen ne maradj le róla!

Akik feltűzik az emlékeiket, azok között minden hónapban ajándékokat sorsolunk ki!

Hajrá, szelfire fel!

Gyermek Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok