Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SZUSZ-SZANT A GYEREK KLUB! 2

szagyk2

Aki rendszeresen részt vesz a Gyerek Klub rendezvényein, már megtapasztalta, hogy „tőzsgyökeres” tag lett nálunk Kecskésné Ildikó. Már nem is tudnánk elképzelni nélküle rendezvényt. Természetesen a 20éves Just Hungária Jubileumi Találkozón is velünk töltötte a hétvégét. Ő így emlékezik:

Marika izgatottsága rám is átragadt. A találkozó előtti napokban többször is beszéltünk telefonon. Egyeztettünk, hogy minden szükséges dolog megvan-e már, vagy hogy biztosan elég lesz-e az adott alapanyag.
A tervezett barkácsolni valókból, témákból próba darabot is készítettem és azt lefényképezve elküldtem, nehogy félre értés miatt ne sikerüljön valami.
A karkötőket, liszttel töltött lufikat vittem magammal Debrecenbe. Úgy gondoltam, hogy ezzel megkönnyítem a sportolásban esetlegesen elfáradt gyerekek fantáziájának beindulását. Feleslegesen aggódtam: a gyerekek jöttek és alkottak. Egy pillanatot sem töltöttünk tevékenység nélkül: mindig volt "alkotni" vágyó gyerek. Még az egyik tevékenységet be sem fejezték máris jelezték, hogy mivel szeretnék folytatni. Több olyan kisgyerek is oda jött, akinek ezek a dolgok életkoruknál fogva még nehéznek bizonyultak, de velük újság papírból kardot sodortunk és huszárcsákót hajtogattunk, vagy csak egyszerű 3 ágas fonást csináltunk.
Annak ellenére, hogy egész nap "dolgoztunk" szerintem az volt a lényeg hogy minden résztvevő/legyen az gyerek vagy felnőtt/ aki meglátogatta a Gyerekszigetet jól érezte magát. Mosolygósan ment  a következő, számára érdekesnek ígérkező helyszínre, de előtte még megígérte, hogy máskor is eljön a Gyerek Klubba. Sajnos ez a nap is véget ért, de este ismét találkoztunk sok gyermekkel és szüleikkel a Gálavacsorán. Ott minden korosztály önfeledten tudott szórakozni.

Köszönöm a gyerekeknek és a szülőknek is ezt a számomra felemelő napot!
Remélem, hogy még sok közös élménnyel leszünk gazdagabbak.
Kecskés Elekné Ildikó a tatai Delfin csapat és az Életfa Gyermek Team tagja

További részleteket erről a rendezvényről itt olvashatsz:
http://www.eletfaprogram.hu/index.php/gyerek/2689-szusz-szant-a-gyerek-klub

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok