Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

V. ÉLETFA GYEREK TÁBOR

S1050006

Elkezdődött az V. Életfa Gyerek Tábor!
A nyugalom szigetén, a Beregdaróci Hét Csillag Üdülő és Konferenciaközpontban hétfő reggeltől nagy a sürgés-forgás, hiszen sorra érkeznek az Életfások. Vége hát a nagy-nagy nyugalomnakJ, gyerekzsivajtól hangos immár a nyár itt is, ebből mindenki tudhatja, végre megnyitotta kapuit az V. Életfa tábor, 33 kis Életfással, kísérőikkel, szülőkkel, nevelőkkel. Az időjárás tudja, hogy itt vagyunk, itt leszünk, hiszen rendelni sem lehetne jobbat. „Szikrázik a napfény”(Életfa Himnusz).

A szobák elfoglalása, bepakolása és felnőtt szemmel is komfortossá tétele (tehát bedobáltunk mindent és rohantunk találkozni a többiekkelJ) után következett a finom ebéd, amit jó étvággyal fogyasztottunk el.

Öröm volt újra látni a régi ismerősöket, barátokat, annyira jó volt találkozni az első alkalommal nálunk vendégeskedőkkel, és bizony mosolygásra késztetett mindenkit a hatalmas gyerekcsapat örökmozgó, nyüzsgő, tábori élete. Természetesen már megismerkedtünk az újonnan érkezőkkel, és nem maradt el az úszás, a fürdés, a jó hangulat, a nevetés sem!

Terveztük, megbeszéltük a holnapi nap programját (amikor ezt olvassátok, már persze holnap van), fáradtan, de kellemes érzésekkel, izgalmakkal teli nap után bújunk az ágyba.

Mindenkinek ilyen jó pihenést, szép napot, és remek táborozást kívánunk!

A Táborozók

További képek:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok