Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub - Ahová jó tartozni!

mkk ajt 20160118A Miskolci Életfa klubban mindig történik valami. A mostani klub egy igazi "élettel" teli klub volt. A programunk történelmi pillanatait is megéltük. Miért is mondhatom ezt, melyek Schmidt Ferenc igazgató Úr szavai. Hiszen most indult el az Életfa Program első és hivatalos TV műsorának, az Élet/Mód magazinnak a forgatása. Már az első adásokban bemutatkozik a Miskolci Életfa Főzőklub Ágoston Tamás séfünkkel. A Nahrin fűszerekkel készített ételeinket fogjunk bemutatni. Most egy pikáns paradicsomlevest és egy csőben sült zöldséges csirkemellet készítettünk. Elárulom, hogy a TV Stábnak is nagyon ízlett a Nahrin fűszerek egészséges íze.

A Klubnap bővelkedett programokban. Nézzük sorban mi is történt?

  1. Szilágyi Ildikó életvezetési-tanácsadó, tréner fogadta a vendégeket a főzőklub előtt. Előadásának címe is tartalmilag kapcsolódott a főzőklubunk témájához, hiszen részletesen beszélt az élelmiszereinkről és a fűszereinkről. A Nahrofit vaníliáról és kávéról, illetve a fűszerink beltartalmi értékeiről és azok felhasználási lehetőségeiről.
  2. Főzőklub Ágoston Tamással, aki mindig fáradhatatlanul készíti az új Nahrin fűszeres fogásokat. Most egy pikáns olaszos paradicsomlevest készített nekünk, mozzarella sajttal és bazsalikommal. A főétel csőben sült zöldséges csirkemell volt, amit egy igazán egészséges körettel, barna rizzsel tálaltuk. Örömünkre szolgált, hogy a vendégeink érdeklődésüket fejezték ki, a főzőklubban elkészített ételek receptjei iránt. Vacsora közben alkalmunk nyílt, az újonnan érkezett vendégeinkkel való ismerkedésre is. A Nahrin fűszerek bemutatása és az ételkészítés az Életfa Élet/mód magazin TV műsorában is rögzítésre került. Ebben a jó hangulatban folytatódott az est a harmadik résszel.
  3. Nyitott Szponzori: „Változások” A Miskolci Központi Életfa klub fontos feladatának tartja, hogy a programunkban végzett munka, ami egyben a hivatásunk a megfelelő képzést és motivációs támogatást is megkapja. Mivel céljaink között van az, hogy egymillió családhoz szeretnénk eljuttatni a programunkban kínált termékeket és az egészséges életmódra való törekedés üzenetét. A klub nyitott szponzori előadásának kulcs üzenete: „Hogyan állj a változásokhoz.” Meghatározó lehet az Életfa Program keretin belül végzett munka sikeres kimenetelére az, hogy hogyan viszonyulunk az életünkben bekövetkezett változásokhoz. Van, amire tudunk hatással lenni és van, amire nem. Ezért a változást jó, ha úgy tekintjük, mint egy kiváló lehetőséget, hogy valami újat kezdjünk el és valamit másképpen csináljunk. Nyilván azzal a céllal, hogy jobb legyen. Fontos, hogy tudjuk az, amit elértünk az eddigi cselekvéseink, vagy nem cselekvéseink eredménye. Ha más eredményt akarunk, ki kell próbálnunk más módszereket. Erre kiváló alkalmat adnak azok a változások, melyek megtörténnek velünk az életünkben, ha akarjuk, ha nem. Értékeljük pozitívan a változásokat. Ezt az üzenetet szerettem volna közvetíteni az előadásomban.

A jövő héten egy igazi hamisítatlan Miskolci központi Életfa klub csoporttalálkozó kerül megrendezésre. Helyszín: 3530 Miskolc, Kis avas Első sor 19-20. Időpont: 2016. január 19. Kedd 17.00-20.00

Jelentkezéseket várunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Mindenkit nagy szertettel várunk!

Üdvözlettel:
Varga Gyula hálózati vezető
06-70-708-4476

mkk ajt 20160118 3mkk ajt 20160118 2mkk ajt 20160118 7mkk ajt 20160118 6mkk ajt 20160118 4mkk ajt 20160118 5

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok