NAHRIN SEGÍTSÉG TÁPLÁLÉKALLERGIÁSOKNAK 2016
- Írta: Starkné Szabó Eszter
- Kategória: Élet(FA)mód klub
- Találatok: 5216
Kedves Életfás!
Az Életfa Program céljai között nagyon fontos szerepet tölt be a szakmai hitelesség, továbbá a fogyasztók megfelelő tájékoztatása. Ezeket figyelembe véve szeretnék egy eszközt a figyelmedbe ajánlani.
A lakosság egyre nagyobb hányada szenved allergiás megbetegedésben, melyek közül sokat a különféle élelmi anyagok és élelmiszeripari termékek okoznak. A táplálékallergiában/intoleranciában szenvedő ember számára alapvetően fontos, hogy azokat az élelmiszereket, élelmiszer összetevőket, amelyek a tüneteket kiváltják, ne fogyassza.
Magyarországon a leggyakrabban allergiát/intoleranciát kiváltó kilenc összetevő a következő:
- Tejfehérje
- Tejcukor (laktóz)
- Tojás
- Szója
- Glutén
- Földimogyoró
- Benzoesav és származékai
- Azoszinezékek
- Kéndioxid és származékai
2016-ben a Nahrin Cég kiadott egy Tanúsítványt, melyben közel az összes Nahrin készítmény szerepel, a fenti kilenc összetevő alapján.
Ennek az évnek a végéig, tehát 2016. december 31.-ig, a Nahrin Cég garantálja, hogy az ebben a Tanúsítványban megjelent készítmények összetételét a feltüntetett időpontig nem változtatja meg oly módon, hogy az adott anyagtól való mentességet befolyásolná.
Fontos, hogy ezt a Tanúsítványt évente frissítik, tehát csak a megadott határidőig érvényes!
A Tanúsítvány alapján készítettünk egy kiadványt, mely reményeink szerint nagymértékben fogja segíteni az egyes táplálékallergiában, táplálékintoleranciában szenvedő betegek mindennapjait. A Nahrin Cég által kiadott Tanúsítvány a kiadvány végén megismerhető.
Kívánom, hogy forgasd haszonnal ezt a kiadványt és mikor egy táplálékallergiás fogyasztóval találkozol, segíts neki a magas minőségű Nahrin termékek ajánlásával, melyeket biztonsággal beépíthet a mindennapjaiba!
Szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus