Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

AZ ÉLET(FA)MÓD KLUB HÍREI

Újdonság: Az Élet(FA)mód Klubhoz mostantól nem csak regisztrált Életfa Program tagok csatlakozhatnak, hanem bárki, aki érdeklődik az egészséges táplálkozás, tehermentesítés és tartós testtömegcsökkentés iránt. Ha tehát van olyan fogyasztód, akit örömmel látnál az Élet(FA)mód Klub tagjai között, ajánld föl neki a csatlakozás lehetőségét. Sőt tovább megyek, ha van olyan érdeklődőd, akiről tudod, hogy fontos az egészsége, mutasd be neki az Élet(FA)mód Klubot, hiszen lehet, hogy ettől a plusz dologtól lesz ő majd fogyasztód.

Az Élet(FA)mód Klub az Életfa Program új szolgáltatása, a magas minőségű termékekhez egy újabb hozzáadott érték. Hiszen hogyan is szól küldetésünk?: „(…) magas minőségű termékek teljességével, kiváló szolgáltatásokon keresztül.”

Ezt tudod most biztosítani bárki számára, hát nem csodálatos?

Miért ne regisztrálnál? Hiszen a klubhoz való csatlakozáskor a cég támogatását élvezheted, vagyis a csatlakozás díjmentes, valamint a szakmai ajánlások figyelembevételével kapsz információkat e-mailen, s ugyanígy kérdezhetsz is.  

Ajánlom figyelmedbe a honlapon megjelenő új menüt (Életfa Klubok/Élet(FA)mód Klub),ahol a klubbal kapcsolatos új és régi információkat olvashatod.

Ne feledkezz meg a Nahrin Testkontroll csomagokról, és a most futó versenyünkről sem, ami miatt szintén nem mindegy, hogy tagja vagy-e az Élet(FA)mód Klubnak.

Várunk tehát minden kedves új és régi Életfást, és nem Életfást is, az Élet(FA)mód Klubba.

Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tudsz.

Recept

Hamburgerpogácsa az egészség jegyében

Jön a jó idő, a grillezés ideje, álljon most itt egy házilag elkészíthető hamburgerpogácsa receptje:

0,5kg darált marhahús

1 tojás (fél kiló húshoz)

vöröshagyma apróra vágva

Nahrin húsfűszer, Nahrin fokhagyma

zsemlemorzsa

A mennyiségek az ízléstől, és attól függenek, milyen mennyiséget szeretnénk készíteni. Fél kiló darált húsból nagyjából 12-15 darab pogácsa lesz.

Minden hozzávalót összegyúrunk. A kész masszának laza állagúnak, nem túl keménynek kell lennie. Ebből aztán kis pogácsákat formálunk, ujjainkkal ellapítjuk, és grillrácson, grillfólián mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.

A hamburgerhez: Egy teljes kiőrlésű zsemlét vágj félbe, grillen melegítsd át, tegyél bele egy nagy salátalevelet. Jöhet rá a húspogácsa, majd arra egy pár karika lilahagyma, 1-2 szelet paradicsom és uborka. Az ízesítőket (majonéz, mustár, ketchup) ízlés szerint rakd a hamburgerre. Ezek közül már elérhetőek cukormentes változatok, érdemes azokat választani.

Ha maradna még húspogácsa, másnap hidegen szendvicsben is kiváló!

Szeretettel:

Kanizsárné Vaskó Nikolett

Egészségügyi Team, vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok