Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

bkekh

A+ A A-

BUDAPEST, BUDAPEST NE LÉGY REST! GYERE ÉS ÁLLÍTSUK FEJRE A VILÁGOT!

20180917

CZANIK BALÁZS VÁR RÁD SZERDÁN A BUDAPESTI KÖZPONTI KLUBBAN!

Most egy napig minden szem ránk és Rád szegeződik, hiszen Budapesti Központi Életfa Klubunk varázslatos programmal várja vendégeit!

20180917 1Akár bevalljuk magunknak, akár nem, nincs olyan, aki ne szeretne egészségesebb, aktívabb és persze tudatosabb életet élni ebben a rohanó, ideges világban. Nehéz elkezdeni, még nehezebb folytatni, ezen az úton tényleg jól jönnek a társak!

Nos, itt az alkalom, hiszen „egészségduónk” Hegyi Gyöngyi és Czanik Balázs rendet tesz majd a fejekben és a szervezetben egyaránt!

Kötetlen beszélgetésünk során Hegyi Gyöngyi vezet be minket az aktív és sportos család, az egészséges táplálkozás, a prevenció világába, ezen túl pedig kiemelt figyelmet szentel az épp felnövekvő generáció egészségtudatos nevelésére is!

20180917 2Czanik Balázs elmondja, hogyan indult pályafutása, és saját tapasztalatai alapján ad tanácsot a mindennapi sport bevezetésére.

Lehetőséged lesz kipróbálni!

Czanik Balázs a capoeira aerobic hazai atyja és az Életfa Program partnere egy rövid, de annál intenzívebb, mégis laza „aerobic órával” teszi felejthetetlenné (hiszen az izomláz nehezen felejthető) ezt a szerda estét!

Most jön a ráadás! Az ínyencek, édességrajongók is bátran jöjjenek, mert a „nasskirályok” édes perceket tölthetnek társaságunkban, mindezt csak ma, csak itt valóban büntetlenül teheted!

Szabó Tamás képviselet vezetőnk tárt karokkal és szeretettel vár mindenkit, mégpedig

2018. szeptember 19-én szerdán 17 órától,

méghozzá itt:

Budapest, Benczúr utca 45. 203. szoba.

Gyere, és állítsuk fejre a világot együtt!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok