Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KAKUKKFŰ SZIRUP – A LEGÚJABB TERMÉK A NAHRIN MAGYARORSZÁGI TERMÉKPALETTÁJÁN

kakukkfu szirup ill

A megfázás a felnőttek egyik leggyakoribb fertőző betegsége. De a gyermekeknél sincs ez máshogy. Különösen a kisgyermekek nagyon fogékonyak erre, náluk évente tíz-tizenkét megfázás sem ritka. A játszótéren, az óvodában és az iskolában a többi gyerekkel való szoros kapcsolattartás révén egyre inkább ki vannak téve a náthát okozó vírusoknak és baktériumoknak.
Ezért is fontos a megelőzés, az immunrendszer megerősítése és ennek érdekében a Nahrin a termékek széles választékát kínálja. Természetesen a betegségek elkerüléséhez nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, a mozgás, a friss levegő, csakúgy, mint a jó higiénia, különösen miután megfázott emberekkel kerültünk kapcsolatba, vagy miután nyilvános helyeken tartózkodtunk, például közlekedési eszközökön.

A természetben vannak olyan alapanyagok, amelyeket a népgyógyászat már évszázadok óta használ a meghűléses problémákra. Ilyen például a méz, a méhpempő, a kakukkfű, a lándzsás útifű vagy a málna- és az áfonyalé.

A Nahrin most ezen összetevőkből fejlesztett egy olyan szirupot, amely egyesíti a felsorolt ​​összetevők összes jó tulajdonságát és ezért ideális a köhögés és az orrfolyás tüneteinek enyhítésére. A málna és az áfonyalé gyümölcsös ízt ad a szirupnak, a méz pedig kellemes édességet biztosít.
kakukkfű szirup

Összetevők:
málna (35%) és áfonyalé (27%) sűrítményből (Rubus idaeus, gyümölcs; Vaccinium myrtillus, gyümölcs), glükózszirup, méz, méhpempő, lándzsás útifű kivonat (Plantago lanceolata, levél), sűrítőanyag (gummi arabicum, xantán), Kakukkfű kivonat (Thymus vulgaris, levél), kálium-szorbát, C-vitamin, mangán-szulfát, réz-citrát.

Adagolás:
Naponta maximum 4 alkalommal igyon 1 evőkanál (8 ml) szirupot önmagában vagy akár hideg vagy meleg vízzel hígítva.
Használat előtt alaposan rázza fel!
Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Nem a kiegyensúlyozott és változatos étrend vagy az egészséges életmód helyettesítésére szolgál.

Növényi eredetű, laktózmentes, gluténmentes termék.

Nahrin Team

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok