Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ ÉLETFA PROGRAM ajánlatai

aepa

Narosan: gyümölcs alapú étrend-kiegészítő

Az optimális vitaminellátás és egy kis extra energia érdekében Narosan vitaminjainkat ajánljuk. Ezekben a gyümölcslé alapú multivitaminokban igazi lehetőség rejlik. Több mint 70% gyümölcstartalom, 11 féle vitamin, ásványi anyagok valamint búzacsíra vagy pollenkivonat.
Narosan Tropic cinkkel
Narosan Narancs magnéziummal
Narosan Red Berry kalciummal és magnéziummal

Vivi Aloe ital C-vitaminnal

Étrend-kiegészítő ital aloe verával, C-vitaminnal, szőlő- és gránátalmalével. Az aloe vera az egyik legjobb regenerációt segítő növény, amit a természet kínál nekünk. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a normál energiatermelő és anyagcsere folyamatokhoz.

D vitamin - az értékes "nap vitamin"

A téli időszakban a D vitamin bőrön keresztül, valamint táplálkozással történő bevitele nem elegendő, ezért ajánlott pótolni étrend-kiegészítő formájában. A kapszulák értékes D3 vitamint, folsavat, kalciumot, és csalánkivonatot biztosítanak testünk számára.

Oxydefense rágótabletta

Étrend-kiegészítő C- és E-vitaminnal, cinkkel, szelénnel, L-glutationnal.
Kellemes, gyümölcsös ízű rágótabletta goji bogyó-, áfonya- és hibiszkusz-kivonattal.
A védelmi mechanizmusok erősítésére antioxidáns hatással rendelkező vitamin-komplexre van szükség, ami növeli a védelmet, valamint alkalmas rá, hogy semlegesítse a szabad gyökök káros hatását.

Mars kapszula

Shiitake, Maitake, Reishi gombával és acai bogyóval ideális étrend-kiegészítő a szervezet védekezésének megerősítéséhez.

Echinacina szirup

Étrend-kiegészítő ital echinaceaval, C-vitaminnal.  A bíbor kasvirágot (Echinacea purpurea) régóta használják a szervezet ellenálló képességének fokozására, különösen vírusfertőzés és akut vagy krónikus gyulladások esetén. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Echinacina rágótabletta

Étrend-kiegészítő rágótabletta echinaceaval, C-vitaminnal. Ugyanaz, kicsit mégis másként! Akad olyan élethelyzet, amikor a szirup nehezebben használható (pl. utazás alkalmával), ilyenkor nyújt ideális megoldást a rágótabletta.

Fenyő szirup

Étrend-kiegészítő ital C-vitaminnal, tradícionális, eredeti svájci recept alapján készített szirup, a modern kor kihívásaira. Gondosan válogatott alapanyagok kombinációja: fenyőrügy, édeskömény, hársvirág és a méz.

Kakukkfű szirup

Finom szirup, gyümölcsös ízekkel (gyümölcslé tartalom 62%). Összetvői: málnalé, áfonyalé, méz, méhpempő, kakukkfű, lándzsás útifű, C-vitamin, mangán-szulfát, réz-citrát.

A felsorolt termékekből az alábbi VÉDELEM csomagokat állítottuk össze az Egészségügyi Team ajánlásával, melyek most kedvezménnyel megvásárolhatók:

VÉDELEM I.

vedelem1

VÉDELEM II.

vedelem2

VÉDELEM III.

vedelem3

VÉDELEM IV.

vedelem4Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok