Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

VIGYÁZAT! AZ ELSAVASODÁS NEM KÉRDEZ, JÖN!

basico

A SAVASODÁS szinte mindenkit érint, ha nem is tudunk róla. Táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következményeként lép fel, és észrevétlenül pusztít bennünket.

A szervezet súlyos elsavasodása kihat a hétköznapjainkra, és számtalan betegség előidézője lehet!

Amennyiben lappangva, alattomosan jelentkezik, miután civilizációs probléma, a teljesítőképesség csökkenését és általános rossz közérzetet okozhat.

Az energiát az ételekből-italokból származó cukrok és zsírok lebontása útján nyerjük, miközben savak is keletkeznek a szervezetben. Optimális esetben szénsav és víz képződik. Ezt a típusú savat kilélegezzük.

Oxigénhiány esetén az energiatermelés folyamata már nem alakul zökkenőmentesen, és melléktermékként olyan savak is képződnek, melyeket a szervezet a légutakon keresztül nem képes kiválasztani.

A szervezet pH-ja szigorúan szabályozott rendszer. Erre azért van szükség, mert a pH bármilyen irányú eltolódása lehetetlenné teszi az enzimek működését, így a sejtszintű életfolyamatokat. A vegyhatás szűk határok között ingadozhat, ez az artériás vér esetében 7,35 és 7,45 között mozoghat.

A túlsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul. Szervezetünk védekezik ez ellen, minden tartalékát beveti a savak megkötésére, de egy idő után ezek a tartalékok kimerülnek, és megjelennek a tünetek.

Melyek a túlsavasodás tünetei? (a teljesség igénye nélkül)

  • - Elhízás, túlsúly
  • - Fáradtság, alacsony energiaszint
  • - Emésztési zavarok
  • - Savtúltengés, reflux
  • - Bőrtünetek, kiütések
  • - Allergiák (pl. ételallergiák)
  • - Asztma
  • - Gyors öregedés
  • - Depresszió
  • - Narancsbőr

Milyen lehetőség áll rendelkezésünkre a folyamat megfordításához?
BASICO (por és tabletta formájában) „Alapozás”- mely által a szervezet újjáéled!

Összetételénél fogva a test elsavasodása ellen hat. Hozzájárul a szervezet méregtelenítő folyamataihoz. Életfontosságú ásványi anyagokkal lát el minket. Általános jó közérzetet biztosít. Inulin tartalmának köszönhetően az ásványi anyagok és nyomelemek jobb hasznosulása következik be. A fent említett tünetek esetén pozitív hatású.

Alkalmazása
Por esetén: reggel és este 1 teáskanállal vízbe, gyümölcslébe, natúr joghurtba keverve. Teheted íróba, vagy Articsókába is.
Tabletta esetén: 2x5 tbl.
Javaslom, ajándékozd meg magad egy Basicoval az egészségedért! Hiszen sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb a betegségeket megelőzni!  Hozd formába a tested nyárra!

Szeretettel:
Dubniczky Ildikó
Életfa Delfinek Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok