Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

LEGYEN EGY MOSOLLYAL TÖBB!

szajapolo

A helyes szájhigiéniáról mindenki tud mindent, de talán nem árt egy kis ismétlésJ. A megfelelő fogmosással számos bajt megelőzhetünk, érdemes tehát odafigyelni fogaink ápolására!

mosolygosA tökéletes szájhigiénia alappillérei a körültekintően kiválasztott fogkefe, a fogkrém és a szájvíz (esetleg a fogselyem) valamint a szükséges ideig tartó, rendszeresen és jó technikával végzett tisztítással tudjuk elérni. Ezen kívül a félévente elvégzett fogorvosi ellenőrzés is kihagyhatatlan.

lapos mosolyManapság sajnos sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idejük az igazán körültekintő fogápolásra, hiszen reggel munkába sietnek, este hullafáradtak… Na ezeknek az időknek mostantól vége! A Just Dental termékcsalád segítségével gyors, egyszerű, hatékony és tökéletes szájhigiéniai programban vehetünk részt!

Szerencsére napjainkban már óriási jelentőséget kapott (nem utolsósorban a hatékony reklámoknak köszönhetően) fogaink és szájüregünk egészsége. Egyre többen keresik az igazán hatékony és garantált eredményeket produkáló termékeket, azonban a minőség és a hatékonyság korántsem könnyen ellenőrizhető tényezők…

fogapolo gelAz emberi szervezetet, csak úgy, mint a fogínyt, a fogakat, más-más terhelés éri napközben és éjszaka, kivéve persze néhány egészen extrém esetet. Az átlagos kozmetikumok esetében már általánosan elfogadott a nappali és az éjszaki használatra fejlesztett termékek közti különbség, azonban a fog- és szájápolás terén erre nem fordítottak figyelmet. Egészen eddig!

Ahogy az közismert, a legfontosabb dolog egészségünk védelmének érdekében a prevenció, hiszen megelőzni mindig könnyebb egy esetleges problémát, mint kezelni. A fogaink esetében ez különösen igaz, hiszen ki szereti a hosszadalmas és kellemetlen fogorvosi kezeléseket? Épp ezért van szükség az aktív gondoskodásra, amelynek célja a fogbetegségek, a fogszuvasodás, a fogínygyulladás, fogínysorvadás kialakulásának megelőzése. Ehhez tökéletes megoldás az egész család számára a Just Dental tervszerű szájhigiéniai programja.

dupla mosolyEnnek alapelemei:

  1. Rendszeres fogorvosi ellenőrzés
  2. Tökéletes szájhigiénia
  3. Megfelelő táplálkozás
  4. A fogzománc védelme-keményítése fluoriddal

A programhoz a Just nappalra ajánlott terméke a Fogápoló gél bergamott mentával, ami több mint egy gél. Napközben a fogak tisztasága mellett a foglepedék és az ételmaradékok eltávolítása van az előtérben, mivel a foglepedék a fogszuvasodás és az ínygyulladás fő oka. A lepedékben található baktériumok felelősek a fogkő és a szájszag kialakulásáért. Ám a fogápoló gél alaposan, mégis kíméletesen tisztítja a fogakat a mikroszkopikus méretű tisztító szemcséknek köszönhetően, így kímélve meg a fogzománcot. Megszünteti a foglepedéket és megelőzi annak újraképződését. Segítségével jelentősen csökkenthető a szájüregen belüli betegségek kialakulásának kockázata, emellett elősegíti a fogorvosi kezelések eredményességét.

fogkefeTermészetesen az éjszakai órákban sem maradunk védelem nélkül, hiszen a család másik tagja a Fogkrém nőszirom kivonattal pont erre az időszakra nyújt megoldást. Éjjel az immunrendszerünk is pihen, különleges védelem nélkül a baktériumok hatékonyan rongálnák a fogainkat. Esténként használva alaposan, ugyanakkor gyengéden tisztítja és kíméli a fogakat, a krémben található fluor eltárolódik a fogzománcban, megkeményíti és a savakkal szemben ellenállóvá teszi azt. Szintén fluor tartalmának köszönhetően a fogszuvasodás megelőzhető, az echinacea-kivonat hatóanyagai védenek a gyulladási folyamatoktól, regenerálják és erősítik a fogínyt, kiküszöbölhetőek a szájüreg megbetegedései, és egyúttal hatékonyabbá tehetik a fogorvosi kezeléseket.

Fontos információ, hogy a Just Dental termékcsalád dobozában egy úti fogkefét is találunk, amivel valóban teljes lesz a fogápoló család kínálata!

Ugyanaz és mégis más...

just gyógynövényes szájápolóA tökéletes szájhigiénia elérése ma már nem lehetséges szájvizek nélkül. Sokan a fogkrém, a fogmosás kiegészítőjeként gondolnak rá és ennek „megfelelően” kezelik, pedig a fogainkért vívott harcban kiemelt jelentőségű melyik termékre voksolunk. Szinte minden fogorvos egyetért abban, hogy a szájhigiénia szempontjából a fogkefe és a fogkrém, valamint a tisztítás megfelelő technikája a legfontosabb.

Ám egy érdekes tényről elfeledkezünk: a legjobb fogkefe, a legnagyszerűbb fogkrém és a legalaposabb tisztítás is csak a képződött lepedék kb. felét távolítja el! Pedig a foglepedék a legveszélyesebb tényező a szájbetegségek kialakulásában. A plaque teljes eltávolítása tehát a szájvíz dolga lesz, a Just Gyógynövényes szájápolója így válik a legnagyszerűbb választássá!

A fog és szájbetegségek napjaink „népbetegségévé” váltak. Nem sok olyan emberrel lehet találkozni, aki a fogorvost még hírből sem ismeri, legtöbben bizony hosszabb-rövidebb ideig kénytelenek vagyunk a rendelők, és fogászunk „vendégszeretetét” élvezni. Valóban félnünk kell a fogszuvasodástól, a parodontózistól, az érzékeny fogaktól? Ez lenne a dolgok rendje? A válasz egyértelműen nem. És hogy mit tehetünk? Elsősorban a prevencióra kell helyezni a fő hangsúlyt, hiszen a már kialakult problémákat kezelni jóval nehezebb.

mosolykaA Gyógynövényes szájápoló biztonságos, és hatékony védelmet nyújt a család minden tagja számára! Négyszeres hatásával egyedülálló módon biztosítja a tökéletes szájhigiéniát, hiszen fertőtlenít, eltávolítja a foglepedéket, gyulladásgátló, ápol és frissít egyszerre.

Emellett használható fogmosás után és akár napközben fogmosás helyett is. A munkahelyen vagy utazás közben, ahol és amikor minden perc számít, egy gyors szájöblítés azonnal friss leheletet biztosít és tisztít is!

Fontos, hogy összetételének köszönhetően remekül kiegészíti, viszont nem pótolja a napi száj és fogápolást! Alkalmazásavégtelenülegyszerű: 7-10 cseppet kevés vízben feloldani, és kb. fél perc alatt a szájat, a garatot, torkot alaposan átöblíteni.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok