Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VÖRÖSHERE KAPSZULA GOLGOTAVIRÁG KIVONATTAL

vlkg

Napjaink modern nője nagyon magas fordulatszámon kénytelen pörögni: munkahely, család, testápolás, háztartás, sport, stressz, stb. Nem is gondolnánk, de ezek a tényezők hatással vannak a menstruációs ciklusra is és gyakran váltanak ki fáradtság-, izgatottság-, és szomorúság érzetet, sőt altesti fájdalmakat is.
A menstruáció elmaradásával mindez fokozódik és sok nő nagyon szenved ebben az életszakaszban. Ráadásul már régóta tudott dolog, hogy a menopauza alatt a hormonváltozások a csontsűrűséget jelentősen csökkentik. Táplálkozáskutatók megállapították, hogy a nők esetében a hőhullámok és a "leizzadások" gyakorisága és intenzitása az ázsiai országokban sokkal kisebb, mint a nyugati országokban. Így például a japán nők kevesebb, mint 25%-a panaszkodik klimaxos fájdalmakra, míg Észak-Amerikában és Európában ez az arány 85% körüli. Kimutatták azt is, hogy ennek oka nem genetikai tényezőkön alapul, hanem az okokat a táplálkozásban kell keresni.

Aggodalomra még sincs ok, mert a Nahrin a változókorba lépő nők számára kifejlesztett egy étrend-kiegészítőt, amely a vörös lóhere és a golgotavirág hatóanyagain alapul. A vörös lóhere gazdag növényi hormonokban (fitohormonokban és fitoösztrogénekben), oldja és megszünteti a klimaxszal együtt járó panaszokat. A golgotavirág nyugtató hatású és segíti az alvást.

ÖSSZETEVŐK
Vörös lóhere kivonat (trifolium pratense, levelek és virágok) 43%, kukorica keményítő, kapszula anyag (Hydroxypropylmethylcellulose), golgotavirág kivonat (passiflora incarnata), szilíciumdioxid elválasztó szer.

HATÓANYAGOK

Vörös lóhere
vlkg 1A növényi hormonok egyik leggazdagabb forrása a vörös lóhere. Ezeknek a növényi hormonoknak (fitohormonoknak vagy fitoösztrogéneknek is nevezik őket) hasonló, de valamivel gyengébb hatása van, mint az emberi szervezet által előállított hormonoknak (ösztrogén). Ezen speciális tulajdonságoknak köszönhetően kiegészíthetik a szervezet által egyre kisebb mennyiségben termelt hormonok hatását. Ezeken kívül védenek a hormonoktól függő káros folyamatok (gyors csontleépülés, a bőr és nyálkahártya öregedése és kiszáradása, stb.) hatásaitól.  A fitohormonok pozitív hatásait a több évszázados múltra visszatekintő ázsiai táplálkozási tapasztalatokból is megtudhatjuk. Az utóbbi időben sokasodó modern tanulmányok megerősítik a vörös lóhere pozitív hatását a változókorban lévő nőkre. A vörös lóhere különösen gazdag két izoflavinban (genistein és daizein), amelyek hatása nagyon hasonló a női ösztrogénéhez.

  • A vörös lóhere csökkenti a változókori panaszokat
  • Véd a csontritkulástól
  • Rugalmasan tartja a bőrt
  • Segít a változókori depresszió leküzdésben
  • Görcsoldó hatású

Golgotavirág kivonat
vlkg 2A golgotavirág Észak-Amerikából származik. Több, mint 530 féle változata létezik, a legtöbb Dél- és Közép-Amerikából ill. Észak-Amerika déli részéből. A mayák daganatok és ótvar esetén alkalmazták. Manapság főleg nyugtató szerként és fájdalomcsillapítóként használják. Továbbá magas vérnyomás ellen és idegi eredetű alvászavarok esetén. A golgotavirág olyan hatású, hogy gyermekkori hiperaktivitás és nyugtalanság esetén is használható.

  • A golgotavirág értékes alkaloidokat flavonoidokat, glikozidokat és cserző anyagokat tartalmaz.
  • Nyugtatóan hat és segíti az alvást
  • Ellazít és erősíti az idegeket
  • Nincs mellékhatása
  • Enyhíti a változókori panaszokat és a depressziót

Alkalmazás
Naponta 2 kapszulát vegyünk be egy kis vízzel. 

Életfa Program

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok